Mladić tvrdi da je na Pagu poslije Uskrsa vidio živo janje

Zagrepčanin Vladimir M. (37) obavijestio je danas hrvatske portale kako je jučer nešto iza 12 sati, vraćajući se iz posjete punici na Pagu, na južnoj strani otoka vidio živo, neoderano janje.

– Dolazeći sa ženom na blagdane na Pag, navikao da već na onaj osjećaj kao da si na Marsu prilikom pristajanja trajekta, navikao sam i na vanzemaljce, no ono što sam pri odlasku na Uskrsni ponedjeljak vidio me zaprepastilo – priča nam vidno uzbuđeni Vlado te nastavlja:

Pojavu živog janjca pozdravile su brojne udruge za zaštitu životinja u priopćenju čiji kraj budni nisu dočekali ni njihovi članovi
Pojavu živog janjca pozdravile su brojne udruge za zaštitu životinja čiji članovi na Pag ipak nisu uspjeli stići jer su se na Filozofskom fakultetu zaglavila vrata

– Iza suhozida kao da sam uočio da se nešto bijele boje pomaknulo. Pomislio sam da haluciniram pa sam odmah parkirao kamion s dvije prikolice u koji mi je punica spremila ostatke jaja, francuske, janjetine i kolača od kojih obitelj i ja živimo do Velike Gospe – priča nam Vlado koji je bio uvjeren da mu se priviđa jer je u 2 dana na Pagu poslušao oko 80, što puničinih što svećenikovih, propovijedi i očekivao je oštećenja na mozgu.

– Znate, nije neobično vidjeti ovcu na Pagu, ali netom poslije Uskrsa vidjeti janje i to živo? Odmah me razgalilo kad me svojim slatkim okicama pogledalo milo janje od nekih desetak kila, lijepih nožnih mišića i krzna iz kojeg se vidi da je odraslo na zdravoj ispaši. Ne, ne znam gdje je nestalo kad sam ja otišao, zašto pitate? – priča nam Vlado koji se Sprdexu javio nakon što je kontaktirao portal 24sata, no odbili su objaviti sliku s obrazloženjem da se na slici janjčiću ne vidi druga glava ili peta noga pa im nije zanimljiva.

Autorice: Povljana girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: