Fašist, rasist i lopov ušli u restoran, a konobar im kaže: Pozdrav momci, gotova sjednica Vlade?

– A šta misliš kako sam se osjećao? Kao zadnje govno! – na rubu suza danas je na zagrebačkom Županijskom sudu svoj iskaz dao Siniša Jakovčić, 23-godišnji huligan, nasilnik i narkoman iz Splita koji je podnio tužbu protiv restorana “Nova ves” nakon što ga je neupućeni konobar zamjenio za HDZ-ovog ministra.

Konobarova uvreda najviše je pogodila nacista Hansa kojeg prijatelji u Njemačkoj sada podrugljivo zovu Hansabegović
Konobarova uvreda najviše je pogodila nacista Hansa kojeg prijatelji u Njemačkoj sada podrugljivo zovu Hansanbegović

– Stigli su mi trojica uglednih kolega iz Njemačke i Engleske. Jedan je član zabranjene nacionalsocijalističke stranke, a drugom se renovira baraka u kojoj tuče ženu, treći je uživo pogledao utakmicu Liverpoola pa su svi imali potrebu malo pobjeći iz zemlje – prepričava splitski huligan i rasist kako je uopće završio u zagrebačkom restoranu na Markovom trgu, dok je optuženi konobar iznio i svoju stranu priče.

– U restoran su ušla četiri muškarca, kad su sjeli bio sam im okrenut leđima jer sam posluživao drugi stol. Ali, čuo sam jedan priča o svojoj kolekciji nacističkih kapa, drugi je govorio kako mu fali stiropora za obnoviti baraku, treći je dogovarao planove za isprebijati neke Srbe u Splitu, a četvrti je pričao engleski. Pa stavite ih na televiziju i eto ti sjednica Vlade – branio se konobar koji je, kaže, nakon prospavane noći ipak shvatio kako je mlade huligane bilo nepošteno zamijeniti za najjuži Oreškovićev kabinet jer je ekipi nedostajao jedan koji ništa ne razumije.

– Ali Karamarko i inače rijetko dolazi na ručkove – pokušao se ipak opravdati.

Uvrijeđeni huligani, kako saznajemo, ustrajat će u svojoj tužbi zbog povrede časti te se nadaju da parnica neće potrajati duže od 2 tjedna kad se svaka grupa od četiri desničara prirodno podijeli na dva HSP-a.

Razveseli nas klikom:

0 comments