Karamarko podnio izvješće o stanju korupcije u zemlji: Stanje nije loše, daju ljudi

Prvi potpredsjednik Vlade u svom prvom obraćanju narodu od preuzimanja dužnosti koje se ne tiče smjene ili fašističkih ispada njegovih ministara podnio je javnosti izvješće o stanju korupcije u zemlji.

Obraćanje javnosti bilo je zakazano za 9 sati no zbog straha kako neki sudionici zbog ranog termina neće uspjeti izmoliti Očenaš za domovinu presica je ipak pomaknuta na 10 sati i 30 minuta.

– Zahvaljujem svima što ste došli. Kao što znate, danas ću govoriti o stanju korupcije u zemlji. Branitelji su stvorili ovu zemlju, izbavili je iz pakla komunizma… – počeo je sa svojim govorom potpredsjednik Vlade koji je korupciju prvi put spomenuo nešto iza 12 sati.

Na izravan novinarski upit kakvo je stanje s korupcijom u zemlji Karamarko je, naime, u naletu iskrenosti odgovorio.

– Pa nije loše, hvala na pitanju, daju ljudi. No, da se vratimo na bitnije teme. Ovo su sela i gradovi u kojima Domoljubni inspektori nisu pronašli kipove prvog predsjednika Franje Tuđmana: Ambruševci, Antino selo, Antunovac, Bijelo polje… – nastavio je s govorom koji još traje Tomislav Karamarko.

Spomenimo i kako je na press konferenciji bila prisutna i delegacija Mosta ali nisu znali da će trebati izraziti stav pa su zatražili kratku stanku od dvije godine dok ne usuglase mišljenja.

Razveseli nas klikom:

0 comments