Hrvatska hit u Hollywoodu: Nakon Igre prijestolja i Star Warsa u Hrvatskoj se zbog uštede na scenografiji snima i Planet majmuna

Nakon Igre prijestolja i Ratova zvijezda, Dubrovnik se pokazao kao savršena kulisa za još jednu filmsku uspješnicu. Naime, producenti novog nastavka Planeta majmuna biser Jadrana vide kao idealno mjesto za snimanje, što zbog savršenog ambijenta, što zbog gradonačelnika kojeg je lako potkupiti pa prođu jeftinije nego u drugim gradovima.

planetmajmuna1– Ti Hrvati očito nisu skloni logičkom zaključivanju i uvijek ponavljaju iste greške pa za sve krive druge. To nas jako podsjeća na jednu životinjsku vrstu. Očekujemo veliku uštedu na kostimima i ostalim rekvizitima- veselo je trljao ruke kostimograf najavivši da će se snimanje vršiti i na drugim lokacijama diljem Hrvatske

– A na odmet nije ni čudno zavijanje tih građana,idealno za planet koji smo zamislili. O stavovima da ne govorimo – komentirao je producent nakon što je gledao dvije epizode Bujice.

-Primjerice, na prošlim setovima smo morali raditi više nego Bandić u predizborno vrijeme. Sada ćemo samo ljudima pokazati sliku tog nekog Tita, sačekati dan dva na demonstracije u Zagrebu i naprosto ih snimiti – oduševljen je producent koji još nije siguran kakvo nam je uspjelo prevariti svijet da smo u 21. stoljeću.

– Hučete po glavnom gradu uzvike koje je civilizirani narod odavno zaboravio, političari vam ne znaju brojati do pet, uzore tražite u glasnim kriminalcima, a birate lopove, pa ovo je autentična lokacija – zadovoljno dodaje.

– Nikad na jednom mjestu nismo vidjeli toliko majm..,ovaj,ljudi koji su se totalno uklopili na set. Imali smo osjećaj da snimamo dokumentarac a ne film. Preporučiti ćemo Vas svima, ovako nešto šteta je propustiti – rekao je producent dodavši da uskoro planira snimanje novog nastavka Zore živih mrtvaca.

– Eto, trebat će nam tisuće hipnotiziranih zombija koji bez mozga tumaraju gradom, kad su vam ono sljedeći izbori?- dodaje producent.

Autor: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: