Mladić otišao na skijanje i ostavio upaljen RTL-ov kviz ‘Pet na pet’ za osiguranje protiv provalnika

Prava mala revolucija u svijetu osiguravajućih kuća mogla bi se dogoditi nakon senzacionalnog otkrića 32-godišnjeg Stipe Bačića iz Zadra koji je, pišu brojni mediji, izumio nebrobojnu zaštitu protiv provalnika.

Znanstvenici smatraju da su Dreline fore danas toliko stare da se u njima nalaze ostaci Velikog praska
Znanstvenici smatraju da su Dreline fore danas toliko stare da se u njima nalaze ostaci Velikog praska

– Sve je počelo prije četiri godine. Prijatelj i njegova žena išli su na skijanje u Austriju kad su me nazvali i rekli da su opljačkani. “Što?” Platili ste slovenske vinjete? Kupili ste vodu na INA-inoj benzinskoj?” pitao sam ga, na što mi je odgovorio da nisu na taj način opljačkani nego im je provaljeno u kuću u Zadru – prepričava Stipe koji je nedugo nakon toga i sam išao na skijanje.

– Nikako se nisam mogao opustiti. Stalno sam razmišljao o svojoj kući i potencijalnim pljačkašima. Od tada nigdje ne putujem – dodaje Zadranin koji je na ideju o neprobojnoj zaštiti protiv provalnika došao spletom sretnih okolnosti.

– Da, prije dva tjedna dok sam bio na poslu moje najcrnje slutnje su se ostvarile, žena mi je lajkala status Hrvoja Šalkovića. Istu večer nam je i provaljeno u kuću – prepričava Stipe.

– Žena i ja smo bili vani na večeri, a kad smo se vratili imali smo što i vidjeti. Razbijena kvaka na ulaznim vratima, a kad smo ušli unutra našli smo dva lopova u besvjesnom stanju. Mislio sam da nam je možda iscurio plin, ali onda sam shvatio da nam je ostala upaljena televizija. Nesretnici su očito upali u kuću dok je išao kviz “Pet na pet” na RTL-u, odmah sam nazvao hitnu pomoć – kaže Stipe koji je shvatio da je upravo otkrio univerzalnu zaštitu protiv provalnika te sada u miru može na skijanje.

Za kraj dodajmo kako se provalnici oporavljaju u zadarskom KBC-u iako im je, kažu liječnici, stanje jako teško.

– Bili su direktno izloženi Drelenim pošalicama o ćelavosti i debljini gotovo 30 sekundi. Oštećenja mozga su iznimna, ali momci su mladi. Jedan od njih prije nekoliko godina poslušao je dvije pjesme na CMC-u tako da je stekao i određeni imunitet na glupost. Srećom, bili su izloženi regularnoj emisiji, a ne kakvom specijalu sa hrvatskim standup komičarima što sigurno ne bi preživjeli – izjavio je za Sprdex dr. Ratko Naklić iz zadarske bolnice.

Razveseli nas klikom:

0 comments