ŠOK U THE VOICEU: Indira izgovorila čitavu rečenicu bez da je upotrijebila riječ “energija”

Najmuževniji član žirija The Voicea, Indira Levak, šokirala je prošle subote više od 800.000 gledatelja nevjerojatnom izjavom. Naime, u 43. minuti showa, komentirajući nastup jednog natjecatelja, Indira je uz standardno skakanje po stolcu izgovorila čitavu rečenicu bez da je upotrijebila riječ “energija”.

– Još uvijek sam u šoku. Upozoravali su me da od showa stvarno možemo očekivati svašta i bila sam spremna i za najluđe scenarije. Da ona sredovječna žena s maramom i besplatnim dioptrijskim naočalama sa socijalnog stvarno ispadne Tony Cetinski ili da Dečak slučajno kaže nešto pametno o glazbi. Ma ne bi me iznenadilo ni da se netko zabavio gledajući show, ali da mi je netko rekao kako će Indira izgovoriti rečenicu bez da kaže riječ energija, e to mi nije bilo ni na kraj pameti – govori nam Sandra Kraljević, tv kritičarka koja cijelo nedjeljno popodne vrti spornu rečenicu ne bi li pronašla razlog.

Podsjetimo, u 43. minuti sinoćnjeg showa Indira se po tko zna koji put našla pozvana da komentira stvari o kojima ništa ne zna pa je nakon nastupa jednog od kandidata rekla da je njoj “nastup bio ono baš, kuiš, ono ti si na sceni, evo nemam riječi” čime je napravila niz od čak  10 riječi bez da je spomenila energiju, riječ koja sažima sve što zna o glazbi.

Brojni forumaši danas traže razloge ovom događaju. Dok jedni tvrde da je riječ o slučajnom gafu, drugi su uvjereni da je namjerno odustala od korištenja ove riječi. Ipak, sve su brojniji oni koji smatraju da je Indira željela spomenuti kako kandidat ima “baš ono jednu energiju”, ali ju je prekinuo Dečak svojim stručnim komentarom o tome kako se naježio.

Razveseli nas klikom:

0 comments