SKANDALOZNO: Povodom američkog Dana nezavisnosti RTL zaboravio emitirati Dan nezavisnosti

RTL ovakav skandal ne pamti još od kada je Smrtnonosno oružje zabunom emitirao pravilnim redosljedom.

WASHINGTON, ZAGREB – Veliki skandal potresao je hrvatsku ispostavu RTL televizije nakon što je ustanovljeno da RTL nema namjeru emitirati film Dan nezavisnosti povodom američkog Dana nezavisnosti koji se slavi 4. srpnja. Samo podsjećamo, riječ je o filmu u kojem drski vanzemaljci odluče porobiti svijet upravo na američki Dan nezavisnosti. Par tisuća godina naprednija civilizacija sa svom silom ratne tehnologije protiv Willa Smitha i teksaške pijandure koja je vještinu letenja izbrusila oprašujući polja. Kakvi diletanti, ajde da su napali na bilo koji drugi dan, ali ovako su im američki patrioti u par sati lijepo objasnili da  su džaba letjeli par milijuna kilometara.

Ovaj kratak sažetak filma donosimo samo kako bi shvatili da u njemu nema apsolutno nikakve umjetničke vrijednosti te stoga nema racionalnog objašnjenja za njegovo neprikazivanje na RTL-u. Suočeni s ovom neoprostivom pogreškom, urednici su prebacivali krivnju jedni na druge. „Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Naša programska shema je vrlo jasna. Big Brother, stare njemačke serije i čekanje da netko otegne papke te zatim emitiranje svakog sranja koje je ta osoba ikad snimila. Joj, kad se sjetim slavnih dana kad smo u čast Anne Nicole Smith osam puta zaredom emitirali Neboder s Brankom Cikatićem” u neformalnom razgovoru kaže nam pas Floki koji koji skačući po tipkovnici piše scenarij TV uspješnice Krv nije voda.

Ipak, na kraju i jedna dobra vijest koja je vezana za hrvatsku verziju Dana nezavisnosti. Prema neslužbenim informacijama iz Guinessa razmatraju da Hrvatska bude prva država koja bi kolektivno ušla u Guinessovu knjigu rekorda i to kao država koja najčešće mijenja svoje nacionalne praznike. Poznato je da hrvatska vlast Dan državnosti mijenja svako dvadeset do trideset pet minuta u prosjeku. Amerikanci imaju jedan Dan neovisnosti, Hrvati imaju pedeset nacionalnih praznika i par milijuna branitelja. Ajde vanzemaljci, da vas vidimo.

Razveseli nas klikom:

0 comments