Dežurni šaljivac desetu godinu zaredom oduševio objavom kako je u ovoj zemlji prvi april svaki dan

– Ma oduvijek vam je on bio duhovit. Dan danas se zagrcam od smijeha kad se sjetim viceva o Žaku i Sloveniji koje je pričao ili kako bi na spomen Nike Kovača uvijek dodao “i njegov brat Robert također”. Urnebes! – kaže za Sprdex Vlatka Rajčić, 24-godišnja Zagrepčanka koja je medijima poslala vijest o neobičnom jubileju njenog prijatelja Joška Lopara.

Bogatu karijeru šaljivca Joško je počeo još kao dječak kad je pri povratku sa školskog izleta u autobusu rekao: Koga nema nek' se javi
Bogatu karijeru šaljivca Joško je počeo još kao dječak kad je pri povratku sa školskog izleta u autobusu rekao: Koga nema nek’ se javi

Joško je, naime, danas nešto iza 11 sati super originalnom Facebook porukom nasmijao više od 450 prijatelja od kojih su neki uslijed napadaja smijeha hospitalizirani.

– Kakvog smisla ima slaviti prvi april u ovoj državi gdje je svaki dan šala? – glasio je Joškov dubokoumno-duhovito-aktivistički status kojeg je u samo nekoliko sati slučajno lajkalo dvoje ljudi.

– Nije to ništa. Dan žena redovito čestitam sa “Sretan dan vještica” ili, ako sam baš raspoložen, “Sretan Dan svim ženama i onima koji se tako osjećaju”. Već pripremam i čestitku za nadolazeći srpski Uskrs “Sretne blagdane želim obitelji Pusić”, važna dnevno politička zbivanja ne propuštam komentirati s: „Još malo pa ćemo i zrak morati plaćati“ dok sam za rujan već tempirao tri statusa “Oprosti jetro za ljeto 2016.” – zaključuje Joško koji je za subotu najavio svečanu promociju Facebook albuma s putovanja u London maštovito nazvanog “London Calling”.

Razveseli nas klikom:

0 comments