Podolnjak prilegao na klupicu da odmori, Zagrepčani stajali u redu da ga dotaknu

Neobičan događaj uznemirio je jutros brojne Zagrepčane koji su izrazito toplo travanjsko jutro odlučili iskoristiti za šetnju dijelovima grada koji još nisu pretvoreni u rupe ili fontane.  Jedna od takvih rijetkih oaza je i park Ribnjak u kojem se do 10 sati okupilo više tisuća građana.

– Mislio sam da je sv. Leopold već otišao, jako sam se iznenadio kad sam ga ugledao na klupici. Vidio sam već njegovo tijelo na televiziji, ovaj mi je izgledao malo starije i zapuštenije, ali mislio sam da je možda do toga što je stajao čitavu noć na otvorenom – ispričao je za Sprdex Srećko L., čovjek koji je prvi ugledao tijelo na klupici i proširio vijest društvenim mrežama.

U roku od nekoliko minuta više tisuća građana pohrlilo je prema centru, a red da dotaknu više od 70 godina mrtvo tijelo protezao se,  kažu svjedoci, toliko dugo duž Ilice da se iz njega moglo vidjeti svih 70 Bandićevih kumova u gradskim prostorima koje im je besplatno udijelio.

No, pravi šok za građane uslijedio je nešto prije podneva kada se beživotno tijelo s klupice naglo pomaklo.

– Slava Bogu na visini, živ je!

– Haleluja, ustao je Sin Jošuin!

– Odriješi me grijeha, o presveti! – odjekivali su uzbuđeni uzvici vjernika zagrebačkim parkom, samo da bi nakon nekoliko minuta uslijedilo veliko razočaranje.

Naime, ispostavilo se da tijelo koje izgleda mrtvo najmanje 70 godina pripada potpredsjedniku Sabora Robertu Podolnjaku koji je nakon jutarnje šetnje prilegao na klupicu da malo odmori.

– Znate, savladao me ovaj proljetni umor, a i htio sam odmoriti prste od tipkanja po mobitelu tijekom sjednica Vlade – priča nam zastupnik Mosta, još pod dojmom nemilog incidenta.

Kako saznajemo, čak i nakon što im je pokazao osobnu iskaznicu mnoštvo vjernika i dalje je vjerovalo da je na klupici pravi sv. Leopold, a nesporazum je razriješen čim mu se prva osoba obratila za pomoć te je Podolnjak, kao pravi političar, pobjegao.

Svidio ti se članak? Podrži nas lajkom na Facebooku, a lajkaj naš drugi projekt Sprdex Relax

Autorice: Povljana girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: