Pripadnici zlatne zagrebačke mladeži maltretiraju sina tajkuna koji uporno svoj Audi vozi po cesti umjesto po pločnik

Pripadnik zlatne zagrebačke mladeži i sin jednog poznatog hrvatskog tajkuna Rafael M. požalio nam se da mu se prijatelji rugaju zbog njegovih čudnih navika za vrijeme vožnje.

“Sve je počelo prije mjesec dana kada sam položio. Prvo su mi govorili da sam budala što uopće polažem vozački ispit. “Ispit k’o ispit, kupi se kao svaki drugi”, govorili su mi no ja sam ipak položio. I to je onda prestalo, svi su za to zaboravili”, priča 19-godišnji Rafael.

Problemi su počeli kada mu je otac kupio Audi Q7 prije nešto više od mjesec dana. “Vozio sam prijatelje i na jednom sam križanju dao žmigavac, znate, to vam je upozorenje za druge vozače ukoliko skrećem, učili su nas to u školi”, priča Rafael.

“Prvo im nije bilo jasno što radim, a kad su shvatili da sam i na drugom raskrižju dao žmigavac umirali su od smijeha. “Pa kaj je tebi, nije svadba da pališ to, kome to treba”, rekao mi je jedan od njih. No i to je prošlo”, priča očajni mladić.

“Nakon nekoliko dana došlo je do, barem do tada, najgoreg incidenta. Vidio sam žutu svjetlo na Zelenom valu i umjesto da povećam brzinu i riskiram prolazak kroz crveno ja sam na tom semaforu zaustavio automobil. Kad su shvatili da nisam zaustavio da bih parkirao, podivljali su”, priča mladić koji je vrlo brzo postao predmet ogovaranja u društvu.

“Sve je kulminiralo kad sam odlučio da neću piti dok vozim, a kad sam odbio voziti po kolniku namijenjenom pješacima jednostavno su mi rekli da se u njihovom društvu ne pojavljujem dok ne pogazim svoju riječ da neću voziti pijan i barem troje nevinih pješaka”, očajno prepričava Rafael.

Razveseli nas klikom:

0 comments