EMOTIVAN OPROŠTAJ Sandra Perković se na izlasku iz sabornice pozdravila s kolegama: Vidimo se za 7-8 mjeseci

Veselo je jutros bilo na sjednici Sabora gdje su se nakon dugo vremena mogli vidjeti pojedini zastupnici.

Pozdravi i ugodno čavrljanje čuli su se na sve strane, a sve nije moglo proći i bez dobre prijateljske zezancije.

– Darko, pazi inspektor USKOK-a!

– Milane, eno Cvitan otvara ladicu!

Iz HDZ-a su najavili da će nedostatak kvoruma riješiti najkasnije do lipnja kada će, ako nastavi rasti ovim tempom, Ivan Šuker sam sačinjavati većinu u Saboru
Iz HDZ-a su najavili da će nedostatak kvoruma riješiti najkasnije do lipnja kada će, ako nastavi rasti ovim tempom, Ivan Šuker sam sačinjavati većinu u Saboru

Dobacivali su si izrazito dobro raspoloženi zastupnici HDZ-a od kojih su neki nesretnici, kako smo već izvijestili, tražeći radno mjesto GPS-om završili u Remetincu.

Ipak, posebno oduševljenje među zastupnicima izazvao je dolazak uvažene Sandre Perković kojoj su stranački kolege ljubazno objasnili kako i za koga glasati.

Sandra je kao prava političarka obavila posao za pola sata i time utišala zle jezike koji tvrde da ne zaslužuje plaću od 17 tisuća kuna.

Još stignem i na kavu i oprati robu Shreku – komentirala je navodno Sandra dok se opraštala s kolegama i izrazila žaljenje što se sastaju samo dva puta godišnje.

Prije izlaska nije propustila priliku požaliti se da kasne stipendije i apelirati da se to malo pogura.

– Ipak se od zraka ne može živjeti – zaključila je Sandra koja se po izlasku iz sabornice izgrlila i izljubila sa članovima stranke poručivši im da ne tuguju jer se opet vide već za 7 mjeseci.

Autorice: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: