Radnici HEP-a tužili direktoricu zbog nespajanja Tijelova s vikendom: “Posao je posao, ali kod kuće je ona i dalje naša žena, majka, sestra, snaha, teta, ujna i prijateljica”

Nekoliko radnika slunjske podružnice HEP-a odlučilo je tužiti direktoricu Sanju Palić zbog, kako kažu, neodgovornog ponašanja i zanemarivanja njihovih prava i potreba.

„Prvo smo mislili da do kraja tjedna štrajkamo i ne radimo ništa, ali onda se netko pametno dosjetio da direktorica ne bi vjerojatno niti primjetila nikakvu razliku“, kaže Luka Palić, tehnički direktor iste poslovnice i, što je česta slučajna situacija u ovoj državnoj firmi, suprug direktorice. Na njegovoj strani su i njihova djeca, šef smjene Dario Palić, te šefica voznog parka Josipa Palić, a podržava ih i kćer Lukinog brata Nikole, Kristina, kao i tajnica Branka, vjenčana kuma direktorice.

Svi oni tvrde da su njihova prava povrijeđena, a nesretni Luka boji se da će za završiti vikendicu na selu biti prisiljen uzeti bolovanje. „I to vikendicu u kojoj će ona spavati“, bijesno dodaje, pa nastavlja pomirljivo: „Ipak, kako god da se okrene, ona je i dalje naša supruga, majka, tetka, kuma i prijateljica“.

Sa druge strane, pak, Sanja priča drugačiju priču. „Sve je počelo kada sam novac određen za izgradnju nove trafostanice preusmjerila na preuređenje mog ureda, a ne na obnovu voznog parka“, priča Sanja koja priznaje da joj je dosta supruga koji kod kuće po cijele dane igra Pasijasns.

„Sto puta sam mu rekla da kod kuće nema stvari vezanih za posao“, dodaje Sanja.

Razveseli nas klikom:

0 comments