Karamarko se pohvalio gospodarskim rastom: Svaki dan izvozimo pune autobuse

Dok u Hrvatskoj u posljednje vrijeme traje neobjašnjiva i nepoštena haranga na HDZ i Vladu iz Banskih dvora, o čemu mainstream mediji uporno šute, već danima stižu samo fantastične vijesti.

Medijsku blokadu vladajući su pokušali probiti kupovinom HRT-a, no nažalost u subotu navečer preminuo je 97-godišnji Ranko Bačić, posljednji gledatelj televizije u Hrvatskoj te je javnost umalo ostala zakinuta za prve uspjehe koalicije.

Stvar je, srećom, spasio Tomislav Karamarko koji je jučer iznio novu i unaprijeđenu verziju čuvenog programa 5+ koji je HDZ-u osigurao pobjedu na izborima.

– Energetika, industrijalizacija, digitalizacija i takve stvari, pa dajte molim vas, koga to više zanima. Dragi kolege, dragi glasači, ovo su nove točke za spas Hrvatske. Tuđmanizacija, tuđmanizacija, tuđmanizacija, tuđmanizacija i tuđmanizacija – grmio je prvi potpredsjednik na saboru HDZ-a koji je, što će istražiti posebno povjerenstvo, u izravnom prijenosu HRT u nekoliko navrata prekinuo nebitnim emisijama poput Dnevnika i prijenosa Lige prvaka.

Iako nije opravdanje, treba reći da je 47 od 50 minuta Dnevnika ipak bilo posvećeno snimkama hrvatskih zastava i govora pred bistom Franje Tuđmana, a nešto prije 20 sati Karamarko je javnost obavijestio i o prvim postignućima u mandatu.

– Zadovoljstvo mi je izvijestiti vas da nakon dugogodišnje borbe hrvatski izvoz raste nezaustavljivom brzinom. Svaki dan krcati autobusi izlaze iz Hrvatske, a ne uvozimo ništa. Najteži dio smo odradili, a sada se nadamo da će ovu praksu prihvatiti i druge grane gospodarstva. Zajedno s tim trendom, koji čini se ne jenjava, smanjuje se broj nezaposlenih, zabranit ćemo pobačaj, donacijama Crkvi povećati broj svećenika te smo, rekao bih, na dobrom putu da do kraja mandata ostvarimo stoljetni san i postanemo Vatikan – ponosno je zaključio Karamarko.

Autorice: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: