STRAVA U VIROVITICI Sin pobjegao od kuće, roditelji shrvani: Molimo ljude da nam jave ako vide izgubljenog četrdesetogodišnjaka

Užasna tragedija prije nekoliko dana potresla je Milinkovce, maleno mjesto pokraj Virovitice. Naime, u noći sa subote na nedjelju supružnici Marijan i Lenka Katunarić uzbunili su lokalnu policiju nakon što su primijetili da im je nestao sin Ivan (41).

– Došla sam kući s posla, odmah mi je bilo čudno što me Ivan s kauča nije upitao što ima za ručak. Zatim sam otišla u njegovu sobu i srce mi je stalo kad sam vidjela da je kompjuter ugašen. Nisam htjela paničariti, možda je otišao na WC, pričekat ću par sati dok izađe, pomislila sam, ali već je lagano počeo padati mrak, a Ivana nije bilo – kaže za Sprdex vidno potresena majka Lenka koja je shvatila da joj je sin nestao nešto iza 20 sati.

– Završio je Dnevnik, znala sam da ne Ivan ne bi propustio prvu večernju svađu na Forum.hr-u. Odmah sam nazvala policiju – kaže Lenka koja moli sve građane da, ako na ulici ugledaju zbunjenog 41-godišnjaka, odmah jave policiji.

– Nekidan je proslavio tek 41. rođendan, strah me da ga netko ne iskoristi. Svakakvih ljudi ima, mogu mu uvaliti kakvu drogu ili, još gore, dopunsko zdravstveno – između jecaja govori zabrinuta majka.

Iz policije su poslali priopćenje građanima da, ako vide dijete od kojih 193 centimetra, blago prosjede kose, odmah nazovu 112.

– Molimo vas, pomozite ako ikako možete – zavapio je djetetov otac.

– On se ne snalazi bez nas, vjerojatno sjedi negdje gladan, neispeglane košulje i uplašen. Ako dulje bude izgubljen strahujemo od najgoreg, da nađe posao i odseli se. Pa što će on nesretnik u bijelom svijetu, ni škole nema, samo Filozofski fakultet – zaključuje zabrinuti otac.

Razveseli nas klikom:

0 comments