USPJEŠNE REFORME Nakon ukidanja pečata Milijan Brkić postao kriminalist, doktor, vojni pilot i svećenik

Nakon najnovije reformske mjere vladajućih o ukidanju pečata koja bi trebala donijeti brojne uštede i vjerojatno prepoloviti broj nezaposlenih, najzadovoljniji učinjenim je zastupnik HDZ-a Milijan Brkić, zvani Vaso.

On se, naime, niti 12 sati nakon ukidanja pečata na svom Facebook profilu pohvalio kako je, nakon mukotrpnog cjelonoćnog učenja, tituli diplomiranog kriminalista dodao i one pravnika, liječnika, vojnog pilota i svećenika.

– Znate kako se kaže, obrazovanje je najbitnije i u njega se uvijek isplati ulagati. Ja sam itekako puno uložio, 300 eura za kriminalistiku, doktora i pilota za 400, a svećenstvo je gratis ako propadne politička karijera da mogu nastaviti živjeti na račun naroda. Znate kako je, danas ste bez titule ništa – poručio je Vaso koji naglašava kako mu je ukidanje pečata znatno pomoglo u akademskoj karijeri.

– To ne znači da je naš posao gotov. Brojni studenti iz stranke žale se kako im značajne probleme još uvijek stvaraju potpisi, literatura na engleskom koja se teško prepisuje, uvjetne kazne kad nekog pregaze autom… Sve to produžuje studij i jedan od prioriteta ove Vlade je uklanjanje ovih prepreka – zaključio je za kraj pravnik, kriminalist, ekonomist, liječnik, pilot i svećenik Brkić koji je, ponosno dodaje, već počeo štedjeti za prvi doktorat.

Autorice: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: