Medicinsko čudo: Rođeno dijete s tri ruke, Karamarko ga vrbuje za Sabor

Na klinici Rebro u Zagrebu danas je rođen dječačić s tri ruke. Dijete je inače potpuno zdravo i nema komplikacija. Dok je obitelj posjećivala mališana, između njih se prolaktao Tomislav Karamarko te čestitao roditeljima i velikodušno ponudio da djetetu da zastupničko mjesto u Saboru.

“Svi znamo kako je u ranijim godinama imunitet važan, a ja bih mu omogućio saborski imunitet. Lako za bolesti, al taj čuva i od Uskoka. A nikad ne znaš kad će zatrebati, pogledajte mene”, roditeljima je objašnjavao Karamarko.

“Ovo je dar s neba” dodao je ponosni političar. “Već danima tražimo načine da skupimo dovoljno ruku, jurimo za vozilima hitne pomoći, iskopavamo grobove, čekamo ispred bolnica i naš rad se napokon isplatio”.

U društvu Karamarka bio je i ministar Zlatko Hasanbegović koji je izrazio zadovoljstvo rekavši da će HDZ-u ovih dana trebati svaka desnica u zraku. No, izrazio je bojazan zbog činjenice što dječak ima tri ruke pa se ne zna je li ima dvije desne i lijevu ili dvije lijeve i desnu.

Dodatan problem pri učlanjenju trorukog dječaka u HDZ mogla bi predstavljati činjenica što su doktori ustanovili da je dječak rođen s takozvanim mozgom pa će se kao takav teško uklopiti među HDZ-ovce.

“Pa dajte ljudi, molim vas lijepo. To ćemo lako riješiti, prvo ću mu ja par sati pričati o opasnosti od komunista, a ako slučajno to ne prođe u društvu Ćorića i Tepeša otići će poslušati propovijed don Luke Prcele. To bi trebalo biti dovoljno da ostane bez te komunističke izmišljotine, tog nozga, mozga kako ste rekli”, objasnio je Karamarko.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments