Vidjevši što rade hrvatski navijači, ISIL-ovci napustili Francusku

Današnji dan ostat će upisan zlatnim slovima u novijoj francuskoj povijesti.

Zahvaljujući hrvatskim navijačima i domoljubima koji su potegli čak do St.Etiennea dostojanstveno bodriti svoju zemlju, Hrvati u domovini su mogli osjetiti samo ponos, dok će Francuzi vjerojatno do kraja života osjećati zahvalnost.
Naime, hrvatski junaci svojim postupcima na tribini zadali su veliki udarac takozvanoj Islamskoj državi čiji su pripadnici, kako saznajemo, netom nakon završene utakmice napustili Francusku.

– Ni za što se još do sad nismo ustručavali preuzeti odgovornost, ali ovaj ekstremizam je previše čak i za nas – ekskluzivno za Sprdex izjavio je jedan od pobunjenika Abdullah.

– O ovome ćemo pričati našoj djeci, ovi hrvatski ratnici su naši uzori, pa oni su čak uspjeli unijeti dvadesetak baklji na teren, ovakav džihad još nismo vidjeli – završava naš sugovornik koji je najavio i potencijalnu buduću suradnju.

– Naši skauti su vidjeli nadarenost i talentiranost vaših navijača još na Malti i u Italiji, no ovo je samo potvrda. Samo se nadam da će prihvatiti zajedničku koaliciju, a do tad mi zaista nemamo što raditi u Francuskoj dok su oni tu – završio je čak vidno posramljen Abdullah.

Autorice: Girl Power

Razveseli nas klikom:

0 comments