Vlasnik ‘Boso centra’ zgrožen optužbama: Meso koje stavljamo u burek pravimo isključivo od najboljih radnica

Već danima se vuče afera oko Bosiljka Stanića, vlasnika lanca samoposluga Boso Centar koji je u više navrata besramno optužen za izrabljivanje i robovlasničke ugovore sa svojim radnicima.

Kontroverzni poduzetnik medijsku šutnju odlučio je prekinuti za naš portal te je u intervjuu za kojeg je tražio da potrošimo 29 tisuća kuna u njegovoj trgovini, kazao:

– Tesla, Einstein, Kerum… Svaki od tih ljudi je bio neshvaćen i napadan u svoje vrijeme. Recimo, ove laži oko starog mesa u mojim burecima. Ma dajte molim vas, ja vas uvjeravam da se moje meso sastoji samo od najprobranijih zaposlenica – kazao je Bosiljko.

Gospodin Stanić nas je onda proveo kroz svoj centar i objasnio sve proizvodne postupke.

“Najljepše radnice stavljamo na blagajnu, ružnije bacamo u skladište, a najružnije u burek. To je prirodan kraj radnog odnosa u Boso Centru. Samo meso koje se godinama hranilo našom hranom završava u bureku. Eto, tu me režite ako nađete meso sa nekog beskućnika ili, Bože sačuvaj, nakomana – priča Boso pa nabraja sve prednosti ovakve poslovne strategije.

– Sve zaposlenice su potpisale bianco ugovor kad su stupile u radni odnos da će donirati svoje tijelo tvrtki nakon smrti. Svi su mi govorili da je to predaleko unaprijed za gledati, ali otkad sam smanjio plaće i produžio radno vrijeme moram se pohvaliti da su mi hladnjače dupkom pune. Konstantno tražimo nove zaposlenice. Bilo je nekih pritužbi od članova obitelji, ali otkad smo im dali popust na bureke stvar se smirila – tvrdi Boso.

Pitali smo ga o slučaju zviždačice koja je pokrenula skandal.

– Ne razumijem takve ljude, samo zato što sam joj rekao da je prežilava – kaže vlasnik koji je nam je ekskluzivno otkrio i kako od kolovoza počinje s prodajom domaćeg, 100% svježeg mlijeka od radnica na porodiljnom.

Razveseli nas klikom:

0 comments