UŽAS U KLINČA SELU Na otvorenju nove škole među biskupima, svećenicima i časnim sestrama uočena dva profesora

Prvi je dan škole. To je vrijeme velikog uzbuđenja za sve PR stručnjake hrvatskih političara. Škole vrve kamerama pred kojima se isti guraju ne bi li dobili par sekundi u vijestima da kažu da ovo što rade nije dio kampanje. Troje djece ozlijeđeno tako kad su se Zoran Milanović i Andrej Plenković potukli pred kamerama oko toga tko će prvi izjaviti da su nam djeca najvažnija.

– Stvarno sam konsterniran – izjavio je Milan Bandić te dodao:

– Ja sam jedini od svih ovih političara koji su se danas razmilili po školama koji brine za našu djecu. Svi oni su tu isključivo radi svojih interesa. Stoga normalan čovjek nema nikakvog izbora nego glasati za mene.

Predsjednica Kitarović je prilikom otvaranja nove zgrade Osnovne škole “Klinča Sela” učenicima razjasnila da je Bog gospodar svih znanosti. Slijedom toga pokrenuta je inicijativa da se kemija, fizika i biologija preimenuju u vjeronauk, vjeronauk i vjeronauk.

Ravnatelj jedne zagrebačke osnovne škole je pozvao biskupa Košića da je blagoslovi nakon čega se krov urušio.

Prema informacijama koje je medijima danas dostavilo Ministarstvo obrazovanja, pravovjerja i milosti Gospodinove, prilikom posvete nove školske zgrade u Klinča Selu zabilježen je i manji incident kada se među političarima, biskupima, svećenicima i časnim sestrama pojavio i jedan učitelj, a, dodaju iz ministarstva, za dojavu o pojavi Hobita ispostavilo se ipak kako je riječ o ministru Šustaru.

Razveseli nas klikom:

0 comments