PANIKA U ZAGREBU Prestravljeni građanin u tramvaju vikao “Vatra u Lisinskom”, svjedoci: Nadali smo se da govori o požaru

Panika je jedina riječ kojom se može opisati atmosfera koja je u nedjelju navečer vladala u glavnom gradu Hrvatske. Naime, negdje iza 18 sati policija je zaprimila prijavu kako je u tramvaju broj 13 u blizini Ciboninog tornja umalo došlo do tragedije kada je nekolicina putnika pokušala u vožnji pokušala iskočiti kroz zatvoreni prozor.

– Bilo je stravično, još se tresem. Vozili smo se prema centru kada je kraj Studentskog centra jedan od putnika počeo vikati: “Vatra u Lisinskom, Vatra u Lisinskom!”. Nikome nije bilo svejedno, ali znate kako je. Nećeš odmah pomisliti na najgore. Nadali smo se da je samo riječ o požaru – izjavila je za Sprdex Marijana Lončar, jedna od svjedokinja nemilog događaja.

– Međutim, već nakon par minuta postalo je jasno kako se radi o nastupu grupe Vatra. Neki su počeli razbijati vrata, drugi su skakali kroz zatvoreni prozor. Jedan nesretnik čak je pokušao doći do vozača, no nije ga čuo jer je prijavljivao uvredljiv grafit protiv Bandića u središnjicu – prepričava Marijana koja je samo pukom srećom izbjegla sigurnu smrt.

– Već smo skrenuli u Vukovarsku i iz daljine su se čuli prvi taktovi “Tanga”. Poslala sam poruku roditeljima da ih volim, ali srećom taman kad smo prolazili kraj Lisinskog koncert prekinut jer je prošlo 9 navečer i 90% publike moralo je ići kući, a ostalih 10% natrag u bolnicu – završila je priču Marijana.

D.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: