Nova akcija iz Hajduka: Navijači plaćaju 4.000 kn da im se izbriše ime s dresa

Brojne simpatizere Hajduka po 290548254936406598. put u posljednjih deset godina Hajduk je šokirao potpuno neočekivanim porazom.

“A što da vam kažem, trpio sam prvih 8924389628396. poraza od šugavih protivnika i loših igara. Ali nećeš više”, rekao je Luka M., navijač koji je i ovaj mjesec izdvojio pola svoje plaće za sanaciju kluba.

Klub je danas potpuno neočikavno ispao od Splita, a to je zateklo i trenera Pušnika kojeg je poraz dočekao potpuno nespremnog.

“Evo ne znam, mislio sam prvo malo kriviti igrače ili malo hvaliti navijače. Onda sam mislio malo raditi majmuna na konferenciji da skrenem pozornost sa loše igre kluba. U jednom mi je trenutku čak palo napamet priznati da kurca ne znam o nogometu. No, okrivio sam igrače na kraju”, kaže Pušnik koji je bacio sve floskule koje postoje, a koje se koriste nakon neočekivanog poraza.

“Idemo dalje, okrećemo se prvenstvu, naš je cilj Europa, imamo mladu momčad koja ima ogroman potencijal, gledamo prema naprijed, znamo gdje idemo, dajte nam samo još dva, tri tisućeljeća”, rekao je novinarima Pušnik.

Predsjednik Kos nije bio na konferenciji. Naime, utakmica je otišla u produžetke, a on zbog godina ne smije izlaziti iza 22 sata. Kako saznajemo, kasnio je kući pa mu je oduzet i internet. Rezultat će saznati sutra, a za kaznu mora pročitati i kolumnu Zdravka Reića.

Dodajmo tome da je Hajduk kasno večeras uveo novu akciju. Svima koji su dali 1911 kuna da im ime bude na dresu, sada nude da za samo 4000 kuna to ime maknu.

G.M.

Razveseli nas klikom:

0 comments