Obiteljska drama u Metkoviću, rođak bože Petrova još uvijek radi u privatnoj firmi

Prava obiteljska drama vladala je danas u Metkoviću. Iako je preko tjedna Metković prazan jer su se svi zaposlili u vladinim institucijama u Zagrebu, petkom stižu na vikend.

Njih je dočekao stanovi Milan P., jedini stanovnik Mektovića tijekom tjedna.

“Što da vam kažem, taj dan kad je Most kadrovirao stručnjake ja bio na ribama, Petrov me se nije sjetio, Grmoja isto zaboravio i ja jedini u gradu ostao bez direktorske funkcije. A još sam rođak s Božom”, kaže Milan, drugi rod predsjednika Sabora kojeg je tužna životna priča natjerala da sreću traži u privatnom sektoru.

Iako mu se Petrov ispričavao, Milan je i dalje ljut.

“A mislili smo da smo dobri. Evo, baš prošli tjedan u pola radnog tjedna došao iz Zagreba u Metković. Kaže, dosta mu je rodbine na poslu. A što bi mi falilo, ne mora biti neko ministarstvo, može i agencija”, skroman je rodijak Milan.

Petrov priznaje da je svjestan ovog problema.

“Znam za taj problem, pomalo, tek smo krenuli s reformama, znate da nas ne zanimaju fotelje. Evo, za Milana već idući tjedan planiram postaviti na čelo Agencije za koordinaciju potreba područnih službi Hrvatskih šuma, znam da ima iskustva, osobno sam s njim par puta bio u šumi”, obećaje Petrov koji to pak ne može danas napraviti jer žuri.

U nedjelju mu se, naime, krizma dijete, a kum je još nezaposlen. Otvorilo se, kaže, odlično mjesto zamjenika direktora Hrvatskih voda.

K.K.

Razveseli nas klikom:

0 comments