SAD U PANICI Kim Jong Un testirao projektile obogaćene mesom ih Hrvatske

Donald Trump još nije sjeo u fotelju u Ovalnom uredu, a već se susreo sa sigurnosnim problemom. Kako javljaju svjetski mediji, sjevernokorejski diktator Kim Jong Un rano jutros je testirao nove projektile napunjene mesom iz Hrvatske.

“Naši sateliti uočili su nekoliko projektila koji imaju domet sve do SAD-a. Kako naši agenti smatraju, dio projektila obogaćen je prepakiranom piletinom iz hrvatskih dućana. Kokoše u njemu su zaklane 1956. godine, a još se ne zna kako je piletina iz hrvatskih prodavaonica došla do Sjeverne Koreje”, objavio je jutros State Department.

Sumnja se da bi Kim Jong Un mogao imati u svom arsenalu i poriluk sa hrvatskih tržnica pun bakterija i pesticida, smjesu koja se u domaćim dućanima prodaje pod sir i slične stvari koje zabranjuje Ženevska konvencija o ratovanju, ali ne i hrvatski zakoni pa su isti dio svakodnevne prehrane Hrvata.

“Tko zna što još ima, bojimo se da kamion sa ribljom paštetom iz Mongolije koji nikad nije došao do dućana u Splitu zapravo završio u Sjevernoj Koreji”, kaže naš izvor iz State Departmenta.

Štoviše, u SAD-u već postoji bojazan da ih se iz zraka truje osiromašenim mesom iz Hrvatske.

“To djeluje na mozak, izbor Trumpa bi mogao biti dokaz tome. Doduše, daleko smo još od SDP-ovaca koji će izabrati Bernardića ili Ostojića, toliko mozga nam ipak nije otišlo”, kaže naš izvor.

Dok jedni smatraju da je ovo jedna ozbiljna prijetnja, drugi smatraju da je ovo tek odvraćanje pažnje od optužbi da se zatvorenike u Guantanamu mučilo ćevapima iz Konzuma.

Razveseli nas klikom:

0 comments