Fidel Castro umro kada je vidio kandidate za šefa SDP-a

– Radničkoj klasi, radnim ljudima i građanima, umro je Drug Castro – objavio je jutro po hrvatskom vremenu na kubanskoj televiziji njegov brat Raul.

Ono što nije pošlo za rukom agentima CIA-e koji su 50 godina pokušavali atentate na kubanskog lidera, kako ekskluzivno saznajemo, konačno je uspjelo dvojici hrvatskih političara.

– Snajperi, otrovi, ratovi, disco glazba, sve užase koji su ga u 90 godina dugom životu pratili Fidel je stoički podnosio, ali sinoć na prilikom redovitog izvještaja o stanju Partije u svijetu načinili smo grešku i pustili kadrove s izborne konvencije SDP-a – izjavio je za Sprdex Raul Castro.

– Pogled na Bernardića i Ostojića ubio bi i mlađeg čovjeka, a kad je Davor progovorio siroti Fidel samo se okrenuo i rekao dosta. Onda je izdahnuo – kazao je Raul dodavši kako je u incidentu s prikazivanjem govora Davora Bernardića teže ozlijeđeno i 12 ljudi koji su bili na sastanku.

Vijesti dodajmo i kako su Ostojić i Bernardić oštro demantirali bilo kakvu vezu s ovim događajem naglasivši kako bi to značilo da je član SDP-a učinio nešto zanimljivo, vrijedno pažnje ili korisno što je nezabilježeno u novijoj povijesti.

Razveseli nas klikom:

0 comments