Nakon pomirenja Torcide i Boysa, čelnici Hrvatskog nogometnog saveza dobili ponudu da ureduju između Izraela i Palestine

Odluka o vaučerima, odnosno zabrana ulaska navijačima na stadione iz čistog mira oduševila je mnoga svjetska imena. “Tko je taj Mamić” ljubomoru nije mogao skriti sjevernokorejski pandan Zdravka Mamića, Kim Jong Un.

Kako za sada stvari stoje, na predstojećem derbiju predstavnici dviju vječno suprostavljenih skupina sjediti će na istoj tribini. Torcida i Bad Blue Boysi sve do nedavno su bili jedni drugima potpuna suprotnost, poput minusa i plusa, noći i dana, HDZ-a i poštenja ili pak SDP-a i sposobnosti.

Uspiju li čelnici HNS-a pomiriti Izraelce i Palestince šuška se da ih čeka pomirenje stoljeća: pomiriti Jennifer Aniston sa činjenicom da je nitko neće oženiti, koliko god se trudila
Uspiju li čelnici HNS-a pomiriti Izraelce i Palestince šuška se da ih čeka pomirenje stoljeća: pomiriti Jennifer Aniston sa činjenicom da je nitko neće oženiti, koliko god se trudila

Ali kako u matematici minus i minus daju plus, tako je simbioza Mamićevog HNS-a i nesposobnog Jovanovića po prvi put u povijesti dala pozitivan ishod po pitanju pomirenja dviju suprostavljenih skupina. Nije to promaklo niti Ujedinjenim narodima koji bi već na sljedećoj sjednici trebali raspravljati u slanju kompletnog vodstva Hrvatskog nogometnog saveza na Bliski Istok gdje će svojim imbecilnim odlukama, vjeruju u UN-u, ujediniti vječno posvađane Palestince i Izraelce.

„Time bi riješili dvije muhe jednim udarcem. Hrvati bi se konačno malo odmorili od Zdravka Mamića i ekipe, a Palestinci će, kada ovi dođu, shvatiti da vječni rat, nedostatak hrane, vode i države i nije najgora stvar koja se može dogoditi jednom narodu“ optimističan je Ban Ki Mon, tajnik Ujedinjenih naroda koji još ne zna koje će HNS odluke donijeti u Izraelu, ali ne sumnja u glupost i besmisao istih.

„Pa gledajte, samo su glupost i odluke Milana Bandića na svijetu nepredvidivi. Mi ne znamo na koji će način čelnici HNS-a pomiriti Izraelce i Palestince, ali da ste nas pitali prije dvije godine kako pomiriti Torcidu i Bad Blue Boyse mi iz UN-a bi vjerojatno predlagali nekakve skupe edukacije i slične gluposti. Sigurno nam ne bi palo napamet nešto tako genijalno kao što je zabrana kretanja stanovnika jedne države po teritoriju iste države iz čista mira“ nastavlja Ban Ki Mon

Davor Šuker nije bio raspoložen za izjavu jer je telefon Zdravka Mamića jutros bio isključen pa ne zna što bi uopće rekao. Za komentar smo pitali i ministra Jovanovića koji je odbio komentirati prijedlog UN-a jer odbija raspravljati sa institucijom koja u nazivu ima slovu „u“. I bez njihova komentara u UN-u optimizma ne nedostaje.

„Sve smo pokušali da pomirimo Izralece i Palestince, sa Zdravkom Mamićem jednostavno nemamo što izgubiti. Doduše, ako ga ijedna strana uspije obratiti na svoju stranu dobiti će oružje za masovno uništenje. Srećom, masovno uništenje nogometa, ne svijeta” dodaje naš izvor iz UN-a.

Razveseli nas klikom:

0 comments