TALAČKA KRIZA U ZAGREBU Ana Gruica u banci drži 70 ljudi, prijeti da će zapjevati

U večernjim satima u Zagrebu je došlo do talačke krize saznaje Sprdex.

Ana Gruica, naoružana glasom, upala je u poslovnicu PBZ-a u Vlaškoj ulici i već satima unutra drži više od pedeset talaca. Policija je okružila zgradu, ali boje se ući unutra jer bi mogla zapjevati.

U isto vrijeme, policija je, u strahu da bi moglo biti još napada, privela Hrvoja Šalkovića. U pretresu stana pronađeno je nekoliko desestaka neobjavljenih statusa nepoznate količine patetike.

Policija je facebook autoru dopustila da ponese najosnovnije stvari, a on je u pritvor ponio baš baš najosnovnije potrepštine – Fantu, Šteku Ronhilla, Orbit, prospekt turističke agencije, Fantu limun i fantu fantastic.

Koji su razlozi Gruičina upada, još se nagađa. Prema nekim informacijama, zatražila je da joj se isplati 100.000 kuna kako bi supruga mogla poslati u Siriju kao rođendanski poklon.

On je, naime, prošlog mjeseca objavio status u kojem je izrazio želju da posjeti ovu zemlju.

“Kuiš buraz, kiša u Parizu, to je kao romantika. Somino ne kužiš ti da to može svatko doživjeti, hebeš kišu u Parizu u proljeće hehe tko nije vidio Alep pod proljetnim bombama nije živio hehe”, napisao je Šalković pred par mjeseci.

Iz Sirije su demantirali dolazak hrvatskoj spisatelja kratkim priopćenjem.

“Nećemo ga pustiti u zemlju. Građanski rat nam je dovoljno grozan”, stoji u priopćenju sirijskog veleposlanstva.

Uprava.

Razveseli nas klikom:

0 comments