MOL nakon raskida ugovora s Anom Karamarko angažirao Lidija Nokti Novi Profil: “Uvijek tražimo samo profesionalce”

Nakon što je raskinut ugovor s Anom Karamarko, saznaje Sprdex, MOL-ov lobist Josip Petrović brzo je našao novu odličnu marketinšku zamjenu.

Podsjetimo, MOL-ov lobist Josip Petrović kao marketinškog stručnjaka angažirao je tadašnju Karamarkovu djevojku Anu Šarić, aktivisticu za probleme činčila, samo dva tjedna nakon što je osnovala marketinšku agenciju.

“Nakon što je raskinut ugovor, trebalo je naći zamjenu”, priča nam jedan izvor blizak Josipu Petroviću.

No novog marketinškog stručnjaka, saznajemo, nije trebalo dugo čekati.

“Već početkom ove godine gospodin Petrović u ime MOL-a pronašao je odličnu novu zamjenu s višegodišnjim iskustvom, pogotovo u oglašavanju na društvenim mrežama”, kaže nam izvor.

Naime, MOL je preko Petrovića potpisao ugovor s marketinškim magom Lidija Nokti- Nails Novi Profil. Riječ je o zapaženoj marketinškoj agenciji koja, doduše, nikad nije radila s naftom, ali to ni u slučaju Ane Karamarko nije bio problem.

“Iza nas stoji nekoliko kampanja. Poznata prošlogodišnja “Lajkaj mi stranicu please” što smo slali ljudima u inbox, takozvana izravna metoda. Tu je i poznata kampanja “Lajkaj i šeraj i osvoji besplatno lakiranje noktiju jedne ruke”, a koja je postigla značajni uspjeh. Radili smo s mnogo poznatih ljudi, najpoznatija je svakako Marina Pezić koja se pojavljuje na tri Instagram fotke Maje Šuput”, mnogo zavidniju listu ranijih poslova od Ane Karamarko prezentira nam Lidija Nokti- Nails Novi Profil koju smo kontaktirali na Lidija Nokti Privatno.

Iz MOL-a su potvrdili kratko prokomentiravši kako su u marketingu uvijek tražili samo profesionalce.

Razveseli nas klikom:

0 comments