SKANDAL U SPLITU Policija istražuje tko je HSP-ovcima otkrio gdje je kazalište

Branitelji, HSP-ovci i onaj tip što ima Hitlerove brkove ali to nikako nema veze s Hitlerom danas su okupirali kazalište prosvjedujući protiv Frljićeve predstave u kojoj Isus siluje muslimanku i briše se zastavom zemlje u kojoj se nalazi. No, kako će prosvjednici pokazati, Frljić nije jedini prostak u cijeloj priči.

“Pojavile su se glasine da je Frljićeva predstava nešto najprimitivnije u Hrvatskoj. Mi smo to odlučili demantirati”, kaže nam jedan HSP-ovac dok iz šlepera bagerom vadi raspelo.

Prosvjednici su uvrijeđeni činjenicom što sada Frljić ispada najprimitivniji u zemlji pa su to odlučili ispraviti.

“Kurvo četnička! Smeće jugoslavensko! Djeco jugooficira, radite predstave u Srbiji. Marš iz zemlje”,  urlali su prosvjednici posjetiteljima kazališta pokazavši tako još jednom da nikakvi Frljići i ništa na svijetu ne mogu biti primitivniji od hrvatske domoljubne desnice.

No, policiju u cijeloj priči zanima jedna druga stvar. Naime, istražuje se tko je tim silnim desničarima otkrio gdje je kazalište.

“To nam ostaje nepoznato u cijeloj priči, teško je zamisliti da netko od njih zna gdje se kazalište nalazi. Koliko znamo, u HNK Split do sada nikada nije održana bikijada, ne vidimo kako bi mogli znati”, rekao nam je jedan policajac.

Postoji opcija da su se prosvjednici orijentirali pomoću crkve Gospe od Zdravlja.

“Popneš se na vrh Marmontove i gledaš u Gospu od Zdravlja. Onda se okreneš udesno skoro cili krug i ona žuta zgrada (nikako ulivo pu pu pu)”, piše na jednom letku kojeg je držao jedan od prosvjednika, a to bi moglo riješiti pitanje kako je ovaj čopor našao kazalište.

K. K.

Razveseli nas klikom:

0 comments