PRESEDAN Igrač PES-a priznao da je izgubio jer je protivnik bio bolji

Upravo nevjerojatna priča dolazi iz Osijeka gdje je danas odigrana povijesna partija PES-a. Junaci ove priče su prijatelji, Milan i Denis, koji su u gradu inače poznati kao jedine osobe ispod 30 godina koje još nisu u Irskoj.

Milan i Denis odigrali su partiju PES-a kakva se doslovno ne pamti.

“Nemamo posao, cure, novce, automobile ni budućnost. Imamo samo PES. Što normalnom muškarcu više treba”, pravu mušku životnu filozofiju govori Milan prije nego će ispričati o povijesnoj partiji.

On je, naime, izgubio od Denisa rezultatom 3-1. I priznao da je bilo zasluženo.

“Ja sam uzeo Liverpool, on North East London kojeg neki zovu i Tottenham”, počinje priču Denis, pobjednik i svjedok čuda.

“Glatko sam pobijedio, vodio sam 3-o, a on je onda smanjio. No, cijelo vrijeme mi je nešto bilo čudno. Kad je primio prvi gol nije se žalio na obranu, golmana ni suca. Zapravo, uopće se nije žalio. Do kraja partije se nije žalio na joystick, sunce na stadionu, formu igrača. Čak nije rekao ni čuveno “uprio sam ali nije primilo””, prepričava začuđeni Denis.

“Nije psovao, jebao majku igračima ni Japancima što rade igru”, nastavlja.

“Na kraju mi je čestitao i rekao što nikad nitko nije. Priznao je da sam bio bolji i zatražio revanš”, potpuno je bio iznenađen Denis.

Milan nam je priču potvrdio.

“S joystickom je sve bilo u redu, poraz je samo moja krivica”, muške diljem svijeta šokirao je Milan ovom izjavom, a mi smo dobili ideju za napisati članak o opravdanjima u PES-u kojeg ćete moći čitati čim uhvatimo vremena, do Božića svakako.

Na pitanje zašto umjesto PES-a ne igraju FIFA-u kratko odgovara da je to zbog proste činjenice jer su muškarci.

Razveseli nas klikom:

0 comments