ČUDO U NOVOJ GRADIŠKI Djevojci baterija na mobitelu trajala duže od dvije hrvatske Vlade

Proslava prvog maja 2017. godine zauvijek će ostati u sjećanju 21-godišnjoj Slavici Sučić, studentici iz Nove Gradiške koja ni sama ne vjeruje kakvom je podvigu tokom dana svjedočila.

– Budući da sam iz Nove Gradiške, dan sam počela standardno razmišljanjem dal’ da se ubijem odmah ili čekam da me dokrajči dosada, ali onda sam se sjetila da je Prvi maj i da mogu birati između brojnih događanja poput uvijek uzbudljive Gljivarijade ili adrenalinske avanture – branja šparoga unatraške na kojem smo prošle godine izgubili baku koja je preminula od smijeha kad je jedan od sudionika pao. Jer je hodao unatrag, kužite, urnebes – počela je priču Slavica koja je, kako i priliči, prije odlaska u prirodu do kraja napunila svoj iPhone.

– Na 20 minuta pješke bila je prva lagana lokacija za 30-ak lajkova, ali malo dalje bila je prava stvar, vodopad koji garantira troznamenkasti broj. Uputila sam se sama razmišljajući jel’ bolje ostati u šumi i čekati smrt ili se vratiti u Novu Gradišku. Kad sam stigla do prve lokacije, digla sam novu sliku, odlučila sam se za Instagram Story, i na jednom portalu vidjela kako je pala Vlada. Bila sam na 82% baterije – nastavlja priču Slavica.

Mlada studentica nešto prije 11 sati pala je na 71% baterije, a onda je krenula pročitati jedan naslov na Jutarnjem listu što joj je uzelo još 69% baterije.

– Dok sam pročitala naslov već je pala noć, a ja sam bila na 2%. U kraju naslova pisalo je da je opet pala Vlada, onda sam shvatila da mi je baterija trajala duže nego dva Petrovljeva mandata. Nije mi bilo žao što mi nije ostalo baterije za selfie kraj vodopada. Ionako sutra planiram otići tamo i baciti se prije nego i posljednji Gradišak mlađi od 75 ode raditi sezonu u Dalmaciji – zaključuje Slavica.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: