GORE OD BREGANE Pred Plenkovićevom guzicom kolone od 20 kilometara, Jandroković zgrožen: Čekam već 6 sati, da sam znao ne bih ni izlazio

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković u posljednjih nekoliko dana suvereno je riješio dva najveća izazova u svojoj premijerskoj karijeri. Nakon što je jučer imenovao par-nepar Vladu u kojoj će isti ljudi parnim danima biti ministri, a neparnim državni tajnici, danas je konačno osigurao većinu u Saboru.

– Lagao bih kad bih rekao da je bilo jednostavno. Prvotni plan je bio da s predsjednicom dogovorimo da HDZ-ovci mogu dizati obje ruke, ali to nije prošlo, onda smo dogovorili da svaka Sauchina podvojena ličnost dobije pravo glasa čime smo osigurali oko 260 ruku – poručio je premijer koji je za sve potpisnike podrške Jandrokoviću organizirao večeru u središnjici HDZ-a.

– Došli su Srbin, četnik, ustaša, SDP-ovac, cigan i lopov, gdje je plagijator, gdje je plagijator? Aha, Milijane oprosti, nisam te vidio – počeo je svoj govor Plenković koji se opustio uz čašu šampanjca kada se suočio s novim velikim problemom.

Naime, kako je večer odmicala pred ulazom u njegov šupak počele su se stvarati manje kolone, dok je nešto prije 9 sati red dosezao nešto manje od 8 kilometara.

– Ovo je gore od Bregane, na ulaz čekam već 6 sati, nije fer, ja sam prvi došao – negodovao je Gordan Jandroković te dodao:

– Da sam znao ne bih bio ni izlazio.

Dodajmo da je oko 21 sat kolona dosegla 20 kilometara, a prema zasad raspoloživim informacijama gužvu je uzrokovao Tomislav Saucha koji je zbog debljine obraza zaglavio te potpuno blokirao ulaz.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: