Mladiću kokice u kinu dočekale početak filma

Dvadesetdevetogodišnji Stjepan Garić iz Zagreba odlučio je cijelu životnu ušteđevinu potrošiti na dejt u kinu sa tri godine mlađom Katarinom.

“Što da vam kažem. Uplatio sam deset dana na Ibizi s ekipom, ali mi je uletio ovaj spoj. Rezervaciju i avion sam otkazao, dodao još nešto novca što sam imao i odlučio sve uložiti u dvije karte, kokice i pripadajuće sokove u jednom zagrebačkom kinu”, priča nam mladić.

“Jebiga, ljeto ću se kuhati u stanu, al bar sam ispao faca”, dodaje s neodlučnim osmjehom na licu, kao da ni sam nije siguran u svoju priču.

No, ljudi bankrotiraju u kinu svaki dan. Stjepan je odlučio da njegov odlazak u kino na dejt ostane zapamćen. Njegova je porcija kokica dočekala film čime je postavio svjetski rekord i to kako. Dosadašnji rekord držao je Majalnno Mabena iz New Delhija kojemu su kokice 2009. godine preživjele do treće reklame.

“Mislio sam kad sam već sav svoj novac utukao u odlazak u kino, barem ću uživati. Katarini sam kupio njenu veliku porciju, pojela je za vrijeme reklama pa više nije mogla”, prepričava mladić.

Otkrio je i tajnu uspjeha.

“Umjesto cijele šake, u usta sam stavljao jednu po jednu”, prepričava mladić ovaj nevjerojatan uspjeh.

Do Katarine nije uspio doći. S bivšim je dečkom otišla na vikend na more.

“Ma nema ništa između njih, to su ranije rezervirali”, kaže mladić koji kaže da još jednom u životu misli otići u kino.

“Već sam počeo štedjeti, nije ni ta 2055. daleko”, kaže.

Razveseli nas klikom:

0 comments