STRAVA U KOPRIVNICI Djevojka nakon šest godina veze otkrila da joj dečko igra FIFA-u

“A kad se sjetim da sam se s njim planirala obvezati za cijeli život. Planirali smo zajednički stambeni kredit”, počinje priču 27-godišnja Josipa koja je sinoć ranije došla s posla i otkrila groznu istinu.

“Sad kad se sjetim, bile su mi sumnjive neke stvari. Često se zatvarao u sobu. Kad bi ušla u sobu on bi naglo ugasio kompjuter. Al dobro, mislila sam, što može biti najgore? Možda da čita kolumne Bruna Šimleše?”, govori Josipa.

No istina je bila puno gora. Ni u ludilu Josipa nije slutila što joj dečki godinama iza leđa radi.

“Ušla sam u kuću i čula buku. “Tooooo, tooooo”, vikao je muški glas. “Sad kad krenem zabit ću ti ga sa četrdeset metara, napunit ću te do vrha”, vikao je muškarac”, sjeća se Josipa.

Kad je odškrinla vrata od njihove zajedničke sobe vidjela je svog Marija kako sa prijateljem Lukom igra FIFA-u.

“Cijeli svijet mi se srušio. Luka mu je trebao biti kum. Nisam ni u ludilu mogla zamisliti da su njih dvojica tako jadni, da vole nogometne arkade”, priča Josipa koja je istu večer spakirala stvari.

“Još mi se sve vrti pred očima. Njih dvojica, Real, Barcelona, dva jojsticka i FIFA. Sad kad se sjetim, nikad ga moj brat nije volio. Uvijek kad bi ga zvao da igraju PES on se izvlačio da ga boli glava”, sjeća se Josipa.

Slično: Kompjuterske igre iz devedesetih ili vrijeme kad se igralo srcem, a ne prstima (drugi dio): Sensible soccer, FIFAšizam i PESijatrija

Razveseli nas klikom:

0 comments