NIJE OTKAZ NEGO NOVI UGOVOR Poznati redatelj Tomislav Ivković iz Lokomotive seli u Hrvatsko narodno kazalište

Iako su brojni mediji jutros objavili kako je dugogodišnji voditelj kazališne udruge „Lokomotiva“ poznate po tome što već godinama uspješno glumi nogometni klub, dobio otkaz u popodnevnim satima saznali smo kako ta infromacija nije točna.

Kako saznajemo od nekih glumaca/igrača Lokomotive, Tomislav Ivković nije dobio otkaz nego mu je Hrvatsko narodno kazalište ponudilo ugovor, a to je, znaju svi u glumačkom svijetu, ponuda koja se ne odbija.

„Tomislav je od naše male družine napravio ime, već godinama smo poznati po tome što odlično glumimo nezavisnost, a uvijek je točno znao napraviti da odlično glumimo otpor Dinamu. Iako sam tužan, što nije gluma, drago mi je zbog njegovog novog angažmana i želim mu puno sreće u daljnjem radu“, emotivan je bio jedan član Lokomotive koji je u svojoj karijeri najčešće glumio stopera koji ne može zaustaviti Dinamove napadače.

Tomislav Ivković, podsjetimo, posljednji je hrvatski nogometaš koji je još u jesen 1991. godine branio boje tada već pokojne Jugoslavije, da bi se kao redatelj proslavio značajnim predstavama najpoznatije od kojih su: „Dinamo-Lokomotiva- preokret u sudačkoj nadoknadi“, „Dinamo – Lokomotiva – dat ćemo sve od sebe“, a posebno je zapažen ostao i njegov legendarni performans „Nismo mi ničija filijala“.

Razveseli nas klikom:

0 comments