Čilić nakon plasmana u finale Australian Opena čudotvorno od Hercegovca postao Hrvat

Mediji javljaju o čudu u Australiji. Tamo je, kako kažu još nepotvrđene informacije, Marin Čilić nakon pobjede protiv Kylea Edmunda i plasmana u finale Australian Opena odjednom od Hercegovca postao Hrvat.

Riječ je o rijetkom fenomenu koji do sada nikada nije u potpunosti potvrđen. No, ovog puta, kako se čini, zbog ispadanja rukometne reprezentacije s Eura, Hrvati su skloniji i nekoga tko je Hercegovac nazvati Hrvatom. Tako je Čilićeva pobjeda došla baš u pravi trenutak.

Dokaz za to su društvene mreže.

“Ma šta će taj Hercegovac, nek se uvati Gospe”, pisao je još prije tjedan dana Jure iz Zagreba na Facebooku kad je pročitao vijest da Čilić igra prvo kolo.

Danas pak potpuna transformacija.

“Svaka čast, kad mi Hrvati krenemo niko nam ne može ništa, svaka čast ljudino”, piše isti taj Jure ne objašnjavajući koja je točno njegova uloga u Čilićevom plasmanu.

Na više od dvije tisuće objava u samo sat vremena zabilježena je transformacija Čilića iz Hercegovca u Hrvata.

Koliko će Čilić dugo biti Hrvat nije poznato.

“Pa čujte, ako dobije u finalu svakako će biti Hrvat još par mjeseci. Ako izgubi, onda je već od ponedjeljka opet Hercegovac”, kratko nam je rekao doktor Miroslav Strupar sa Instituta za nacionalizme, društvene mreže i CAPS LOCK.

Razveseli nas klikom:

0 comments