POVIJESNO OTKRIĆE Isus je Lazara oživio uz pomoć vitamina C

Znanstvenici sa Sveučilišta Branimir Bunjac smatraju kako su na pragu otkrića jednog od najvećih misterija iz Biblije. Naime, u Bibliji se kaže kako je Isus oživio prijatelja Lazara iz mrtvih, ali znanstvenicima je to do sada bila velika misterija.

No, skupina stručnjaka sa Sveučilišta Branimir Bunjac smatraju kako je Isus Lazara oživio velikim, ali preciznim dozama Vitamina C.

“Isus netom kad dolazi kod Lazarovih sestara Marte i Marije kojima je odmah kazao da iscijede dva limuna. To se do sad smatralo nebitnim detaljom iz Biblije, ali sad imamo razloga vjerovati kako je Isus zapravo pripremio čarobni napitak na bazi vitamina C kojim je oživio Lazara”, priča nam Vladimir Balfić sa spomenutog sveučilišta.

Čarobni napitak, smatraju znanstvenici, zapravo je iscijeđeni limun s vodom i malo šećera.

“Vitamin C ima ljekovita svojstva, a od ranije su postojale teorije da može dignuti iz mrtvih”, dodaje ovaj znanstvenik.

Ovo otkriće otvara brojna vrata.

“Je li moguće da je i sam Isus uskrsnuo tako što je Mariji Magdaleni kazao da po njegovom tijelu izlije narančadu?”, pita se Balfić.

Većina znanja o vitaminu C izgubila se u bespućima povijesti, a u posljednje vrijeme otkriva ih Ivan Pernar koji nije bio dostupan za komentar jer je na Savskoj zapeo za rep čovjeku gušteru pa ranu polijeva limunom.

Razveseli nas klikom:

0 comments