Pao Google Maps jer roditelji masovno traže škole

Googleov servis Google Maps večeras je satima bio nedostupan zbog roditelja koji su tražili škole koje im pohađaju djeca.

“Kaže mi danas kolegica na poslu da joj sutra mali ima nastavu. Ja joj kažem da se i moj bavi sportom, a ona me gleda kao da sam Orepiću dala potpis”, priča nam jedna majka.

“Onda sam shvatila da je nastava nešto u školi. Doduše, nisam se točno mogla sjetiti što je škola”, nastavlja iskreno.

“Onda sam guglala što je škola i izbacilo mi je “Ovo mi je škola” od Gibonnija. Pa mi je u uredu počeo svirati Gibonni i ljudi su me pitali jesam li normalna pa sam se onda morala pravdati da ne slušam Gibonnija”, priča ogorčena žena kojoj je jedna tako mala stvar izazvala toliko problema.

I nije jedina.

Brojni roditelji diljem zemlje danas su tražili škole, ta davno zaboravljena mjesta koja su njihova djeca nekad iz nekog razloga pohađala.

No, bilo je onih koji nisu imali takvih problema.

“Ma čuo sam za tu, kako ste ono rekli, rimuje se sa Cola. Eee to, škola. Da vam budem iskren, ja vam svog neću ni slati, popodne sam ga učlanio u HDZ”, govori nam jedan otac. Ispričava se, doduše, kaže, zovu ga iz HDZ-a. Naime, čuli su da je odlučio da mu sin ostane neškolovan pa su mu ponudili neko mjesto u vladi.

“Ne znam je li još za vladu. Znate, možda je bolje da prvo bude saborski zastupnik”, dodaje.

Rekli smo mu da je možda bolje da ide u vladu jer je koefiicijent 11, a u saboru samo 7.

“Uh, pa to je potpuno nepovoljno. Evo, na Hajduk je protiv Rijeke jučer koeficijent bio dva pa ste vidjeli kako je završilo”, zaključuje otac budućeg premijera.

Razveseli nas klikom:

0 comments