Nasmijao se gledajući ”Zauvijek susjede”

Ferdo, Jura i Lili slave uspješnu epizodu

Došavši s posla jednog prohladnog zimskog poslijepodneva Josip Vinković nije ni slutio da će trenutci koje je odlučio provesti uz televiziju možda biti i posljednji u njegovu životu…

KARAĐIĆEVO – Josip Vinković iz Karađićeva kod Vinkovaca nije mogao ni slutiti kakvo ga iznenađenje čeka kada je jučer poslijepodne sjeo pogledati svoju omiljenu seriju. “Smjestio sam se u fotelju, otvorio pivu i započeo dnevni ritual gledanja. Sve je bilo uobičajeno do negdje dvadesete minute serije. Osjetio sam grčenje mišića lica, a zatim i širenje usta. Puštao sam nekontrolirane zvukove, a počeo me boliti i trbuh. Teško sam dolazio do zraka. Uspaničario sam se i nisam znao što bi. Pozvao sam hitnu pomoć.” – priča nam vidno uzrujani Josip.

Nesretni Vinković prevezen je na hitni prijem vinkovačke opće bolnice. Nakon detaljnih pretraga ustanovljeno je da se nesretnik nasmijao. O ovom nemilom događaju Josip kaže sljedeće:

“Oduvijek gledam Zauvijek susjede i ovo je prvi put da mi se nešto ovako dogodilo. Doktori kažu da je to sasvim uobičajeno, iako se dosad nisu susreli sa slučajem napadaja smijeha zbog serija domaće produkcije. Moram priznati da sam i ja još uvijek prestravljen tim, kako ste rekli da se zove, smijehom.”

Trenutno ne raspolažemo sa više informacija o ovom nesretnom slučaju. Vinković još uvijek nije siguran hoće li tužiti Novu tv zbog ove neugodnosti. Iz ove TV kuće je stigla sljedeća izjava: “Uistinu nam je žao zbog neugodnosti koje je gospodin Vinković iskusio. Ipak, uprava Nove TV u potpunosti se ograđuje od ovog slučaja. ”Zauvijek susjedi” idu već pet sezona i još nije zabilježeno da se itko nasmijao, niti nam je ikad javljeno da su neka scena ili dijalog bili smiješni. Ipak, radi poštivanja naših gledatelja, provesti ćemo detaljnu istragu u kojoj bi trebali ustanoviti je li itko od scenarista uistinu ubacio smiješni dijalog. O rezultatima ćete biti obaviješteni nakon istrage.”

Nažalost, ovo nije prvi ovakav slučaj. Kako saznajemo, u zadnje vrijeme sve su učestalije pritužbe ovog karaktera. Nekoliko gledatelja RTL televizije čak je uputilo apel upravi RTL-a da skine s programa seriju Krv nije voda i to zbog “preuvjerljive glume, dubine psihološkog profila likova i općenito premaštovitih scenarija koje djecu i starije osobe mogu dovesti u zabludu kako se radi o stvarnom životu, a ne televizijskoj seriji.”

Josipove kćeri, Tonka i Milica, gledaju epizodu ”Zauvijek susjeda” koju je otac snimio.

Razveseli nas klikom:

0 comments