KAD IZLAZAK POSTANE PAKAO Djevojke cijelu večer objavljivale slike provučene kroz krive filtere!

Da izloženost suncu, moru, ali i povećano uživanje alkohola utječe na koncentraciju poznato je odavno. Međutim, nivo koncentracije triju prijateljica iz ove priče toliko je nisko pao da se čini da su uz sunce, more i alkohol još četiri sata dodatno slušali govor Ive Josipovića.

„Ne znam, zaista ne znam kako se to dogodilo. Ovakvu blamažu nisam doživjela još otkad su mi prijatelji otkrili da mi je u knjizi koju sam kao čitala na plaži rupa u kojoj je bio smartphone. Ipak, to je ostala interna zafrkancija, kako su uopće bili glupi da pomisle da zaista čitam. Ovo sad je puno veće“, počinje priču Josipa, jedna od triju prijateljica koje su se prilično izblamirale sinoćnjim izlaskom.

Naime, one su cijelo vrijeme izlaska, a to su primjetile tek jutros, na društvene mreže stavljale slike provučene kroz skroz krive filtere.

„Bilo mi je, pravo da vam kažem, nešto čudno, ali mislila sam da je to zbog rasvjete u klubu i sličnih stvari. Marina je sve kriva, ona je slike postala. Kao da nije dovoljna sramota što mi majka komentira slike na Facebooku, sad još te slike moraju imati krive filtere“, bijesna je Marta.

Na kraju smo došli do Marine koja kaže da krivnja nije samo njena. „Da, možda sam pogrješila jedan ili dva filtera, ostalih 400 filtera po slici su u redu. Međutim, druge cure su kumovale tome. Ako sam ja već bila zadužena za društvene mreže, one su se mogle barem izazovnije obuć. A ne da ja svojom minicom još nam moram i besplatna pića sređivat dok one sjede s dekolteom plićim od mozga Ave Karabatić“, svoju stranu priče iznosi Marina.

„,Ma j… ovo, drugi put ću sliku proć kroz desetak osnovnih filtera, stavit hashtag #nofilter i to je to“, dodaje djevojka na kraju.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments