Stigla Vitni Hjuston!

E bogami, ovo nitko nije očekivao. Đavo i Bog totalno nespremni, računali svi da ima još barem 20-30 godina da se kmeči, drogira, pa ne drogira pa drogira kad ova zaspala u kadi. Svašta! U kadi! E jebem ti sve, pa da sam mrtav još hiljadu godina to neću da doživim.

Kad smo joj rekli šta se dogodilo i ona stala da se smije. Nije mi baš načisto šta je s njom. E da ne zaboravim, pošto je čula da se ja ovako malko dopisujem s vama reče mi da kažete nekom Bovi Braunu da ne dira robu u zidu kraj kreveta jer će i on da putuje. E svašta, šta će roba u zidu i di će da putuje đavo će ga znat.

A gdje sam ono stao? Aha! Reko Đavo i Bog ne mogu da se dogovore gdje će naša Vitni da se smjesti. Đavo oće da je stavi u apartman šta ga već 15 godina čuva za Castra, preko puta Tita. Al ne zna se ništa o toj Vitni, ni je li bila dobra, loša, jel davala siromasima. Svega mi, svi prestali da je prate ima 10 godina, a ova iz čista mira, ne mogu da se ne nasmijem opet, zaspala u kadi. A valjda će u čistilište, ima tamo lijepo društvance Elvis, Fredi Merkuri, Džon Lenon, a ima i ova nova, Vajnhaus pa će lijepo da igraju i pjevaju.
Eno vidim već su u birtiji, ohooo može mala da potegne. Evo ide i Tito na pićence, ne može sam valjda da ide, ćao drugovi.

Auf, veselo bilo sinoć. Piso sam vam da je Vitni radila žurku povodom useljenja, pa to je još nedoživljeno bilo. Debeli Elvis išao da se piša, e to vam nisam rekao. Mnogo se udebljao Elvis otkad je stigao, ima tonu čovjek, sve nas jeza hvata da ne propadne nazad na zemlju. E alaj bi rekli da nije ni umro. Veselo!

Ma išao sam da pričam o Vitni, pa kaže ovako; debeli Elvis krenuo da piša, a ona i mala Vajnhaus za njim. Đavo će ga znati šta je tamo bilo, al kad su se vratili kuršlus čisti. Vitni stala da se mazi oko Gadafija, a Ejmi da lije rakiju kroz nos i pjeva, malo mi nezgodno da prevedem, ”stavi kurčić na moj brčić” – Margaret Tačer.
Došla dva arkanđela da ih vode vani kad ma kakvi, počele da ih biju ove dvije lude, ukrale im krila, otišle do raja i stale da se rugaju Gandiju, da ga zovu žumanjak, heri poter i svašta još.
E sva sreća da je neki fudbaler dole kod vas molio da ne zapuca penal, pa je dobri Bogo bio zauzet da mu pomogne, inače bi se mnogo naljutio. Evo baš mu sad Đavo priča šta je Vitni sinoć radila al ovaj ne vjeruje, možda će i da se izvuku, ma samo da ih ne razdvajaju, baš se fino slažu.

Ne znam vam ja dalje drugovi šta je dalje bilo, al čujem da majka Tereza nije baš nešto spavala. Bilo kako bilo, čini se da Vitni neće dugo da stoji u čistilištu, a i šta bi tamo, dođi ti nama u paklić, vamo vruće ne stoji voda dugo, može fino da se našika i spava u kadi.

Razveseli nas klikom:

0 comments