Iz džepa izvadio nezapetljane slušalice

Mislili smo da nas nakon odvajanja pirea od tanjura više ništa ne može iznenaditi, ali istina je voda duboka.

Čarape koje je Josip izvadio iz perilice rublja

ŠPIČKOVINA – Josip Brodarić iz Špičkovine slavit će na današnji dan svoj drugi rođendan. On je, naime, poželio poslušati omiljenu pjesmu lokalnog benda ”Špičkanje i špičkarsko špičkovaranje – Špička vam materina” kada je doživio događaj bez presedana u povijesti ljudskog roda:

”Išao sam poslovno u Zagreb i, pošto nisam želio založiti kuću za sat parkinga u centru, parkirao sam nešto dalje i krenuo pješke do odredišta. Bilo je tu nekih 20-25 minuta lagane šetnje. Tek što sam izašao iz auta posegnuo sam za mobitelom i slušalicama u džepu hlača. Planirao sam oko 15 minuta potrošiti na raspletavanje gordijskog čvora u koji se kablovi slušalica vežu čim skrenete pogled s njih, no, na moje zaprepaštenje, kablovi su bili ravniji od majice Jelene Rozge. Odmah sam nazvao ženu i prijatelje. Ma obavijestio sam i medije, ali nitko mi nije vjerovao” – u jednom dahu prepričava Josip, kojeg smo zatekli kako ovaj nesvakidašnji događaj proslavlja u društvu prijatelja.

”Znate, pokušavao sam ja opet staviti slušalice u džep. Ma evo kunem se majkom, samo jednu sekundu, nisam ih ni iz ruke ispustio i vidite što se dogodilo ”– govori Josip pokazujući nam famozne slušalice, zapetljane na ljudima do sada nepoznat način.

”Iskreno, već sam se vidio kako prijavljujem patent: ”džepalice – slušalice kojima nije važna dubina vašeg džepa”. Recite iskreno, tko to ne bi kupio!? Zamislite samo, sjedite u busu i vidite dosadnog poznanika kojem uz to i smrdi iz usta. Umjesto da bjesomučno prebirete po džepovima pokušavajući razmrsiti obične slušalice, posegnete za džepalicama, pravite se da spavate i odbijete dosadnu napast. Ma primjera je bezbroj, ali ne radim ja to zbog love nego da pomognem drugima.”

Iako su čudotvorne slušalice sada nepovratno zapetljane, ovaj poduzetni Špičkovčanin ipak ne gubi optimizam. ”Oduvijek sam bio poseban, dogodit će se to opet” – siguran je Josip, a da u kući Brodarića uistinu vladaju neke nepoznate sile uvjerila se i vaša reporterka nakon samo par sati provedenih u njihovom domu.

Na vlastite sam oči vidijela kako Josip iz perilice rublja vadi jednako čarapa koliko je stavio unutra, nekoliko sati poslije pronašao je daljinski upravljač na prvom mjestu na kojem je pogledao, stavio iz prve ključ u bravu, upalio vodu na idealnu temperaturu za tuširanje, uvjerio ženu da je u krivu, a dileme više nije bilo nakon što mu je feta kruha pala na pod na stranu koja nije bila namazana

Zašto ovaj čovjek ne igra lutriju nikome nije jasno, a on skromno zaključuje kako sav novac ovog svijeta ne vrijedi onog osjećaja kada je ugledao kako se na suncu talasaju otpetljane slušalice iz njegova džepa.

Razveseli nas klikom:

0 comments