Heteroseksualni mladić svojom voljom gledao Eurosong

I preživio!

Bilo je ili ovo ili još jedna slika s Eurosonga

DUBRAVICA – Maro Dubravica iz Dubravice kraj Dubrovnika čitavi dan se lješkario na suncu. Popio je kavu, komentirao koga bi Slaven Bilić trebao voditi na EURO. Obavio je čak i građansku dužnost i poslao SMS na pitanje dana Nove TV: Kada kupujete čarape, gledate li etiketu? Da ne duljimo, dan kao i svaki drugi u životu prosječnog Hrvata bez posla.

Vrag će ga znati zbog čega, moguće baš zbog proljetnog sunca koja ga je ošamutilo, Maro je navečer sjeo pred televizor, okretao programe i naletio na Eurosong. Iako je priroda heteroseksualne muškarce obdarila prirođenim instinktom da u ovakvim situacijama prekriju oči i uši rukama i pobjegnu glavom bez obzira, Maro je jednostavno ostao sjediti.

„Ja sam odmah pokrio uši, otrčao vani i isprao oči sapunom. Kad sam se vratio vidio sam da Maro nepomično sjedi. Mislio sam da je gotov, ali onda je rekao da su mu baš super ove babuške iz Rusije. Iskreno, ne znam što mi je draže. Da je oslijepio ili da imam brata koji gleda Eurosong“ kaže utučeni Vlaho Dubravica.

Slučaj je odmah proslijeđen znanstvenicima s britanskog Oxforda koji će u narednim danima pokušati riješiti enigmu kako je Maro preživio dvosatno silovanje ukusa.

Ovakvih slučajeva bilo je i ranije, ali ovo je prvi put da gledanje Eurosonga od strane heteroseksualnog muškarca nije bilo uvjetovano prijetnjom pištoljem ili uskraćivanjem seksa. Ne kažemo da bi tada bilo u redu gledati ovaj ”festival”.

Jasna stvar, Maro je istog trenutka ostao bez djevojke, otac ga se odrekao, svećenik će sutra njegovo ime pročitati na misi. Ostao je bez svega, ali čovjek ne odustaje. Navodno je čak i glasao za babuške.

Razveseli nas klikom:

0 comments