Kaptol predlaže: zamrznute embrije proglasiti žrtvama komunizma

Prema crkvenoj evidenciji, broj komunističkih žrtava u Hrvatskoj bi se ovim činom popeo na 16 milijuna.

Žrrrrrrrrrrrrrrrrrtve, nevine žrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtve

KAPTOL – U najnovijem izdanju briljantnog tjednika Glas Koncila, glavni urednik Ivan Miklenić oštro se obrušio na prijedlog zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Iako je bilo prilično teško pronaći razlike između ovog i svih ostalih Miklenićevih tekstova u povijesti, negdje između fraza ”mrzitelji svega hrvatskog”, ”crna vremena komunizma” i ”zlo ateizacije” uspjeli smo pronaći sljedeće komadiće teksta:

”I stoga valja pažljivo promotriti ovaj novi pokušaj masakra hrvatskog naroda. Današnji SDP je pravni nasljednik Komunističke partije Hrvatske i stoga je svaki tragično preminuli embrij zapravo žrtva te bezbožne ideologije. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Koja je razlika između Bleiburga i tekućeg dušika? Na oba mjesta ležati će uskoro milijuni nevinih žrtava.”

Kako neslužbeno doznajemo, vrh HDZ je, čitavši ove redove, doživio kolektivni orgazam te su na današnju sjednicu Sabora došli sa zadovoljnim smiješkom. Čak je i Jadranka Kosor održala govor tokom kojeg saborsko osoblje nije moralo strepiti hoće li nakupina suza u njenim očima izletjeti vani i podignuti stoljetni parket.

”Ja sam odrastala bez oca i čitav život mi je nedostajao”. Pomislio bi čovjek kako će osoba koja je, unatoč odrastanju bez oca, postala premijerka države biti konačan argument u korist nacrta novog zakona, no Jadranki je otac nedostajao i stoga je za takvu djecu bolje da se uopće ne rađaju. Netko zločest bi komentirao: ”eh da je barem Jadranka znala kako neće imati oca”, ali to je grozno za reći i može se samo sramiti tko to pomisli.

Na kontroverzni prijedlog s Kaptola počele su pristizati i prve reakcije. Doznajemo tako kako je Žarku Puhovskom, nakon što je pročitao Miklenićev tekst, gotovo eksplodirao mozak zbog enormne količine komentara koji su mu u tom trenutku prostrujili glavom te se nalazi na psihijatrijskom liječenju. Don Ivan Grubišić od 19 sati daje izjavu za HRT. Još je na prvoj rečenici. Zoran Milanović nema komentara, a iz oporbenog HSP-a su pružili punu podršku ovom prijedlogu te usput priupitali mogu li se u žrtve ubrojiti i potrošeni spermiji.

Razveseli nas klikom:

0 comments