Stigli dokazi da je Petrov prisluškivan: Dok je pospremala jaslice gospođa Petrov umjesto trećeg kralja pronašla ozvučenog Ivana Tepeša

Foto: Screenshot Al Jazeera Balkans

Gospođa Petrov je kao svaka prava katolkinja požurila raskititi bor prije blagdana Sveta tri kralja. I dok je obitelj Petrov pjevala posljednje ovogodišnje božićne pjesme, jaslice i ukrasi su se brižljivo omatali jučerašnjim novinama i spremali u kutiju gdje će čekati sljedeći Božić.

No, uslijed raspremanja, šok! “Melkior kao da se pomaknuo”, u nevjerici započinje svoju priču gospođa Petrov.

Kad se sagnula vidjeti o čemu se radi, shvatila je da se ne gleda u trećeg kralja nego, ni više ni manje, koalicijskog partnera njenog supruga i Domoljubne koalicije, člana HSP-a Ante Starčevića Ivana Tepeša.

“Da, dobro ste čuli”, nastavlja svoju priču gospođa Petrov, “Ozvučeni Ivan Tepeš bio je cijelo vrijeme u našem domu”.

Tepeš je poslije priznao i da bi po noći spavao u krevetiću malog Isusa
Tepeš je poslije priznao i da bi po noći spavao u krevetiću malog Isusa

“Isprva smo mislili da sve umišljamo, iako bi se ponekad čuli koraci i otvaranje vrata WC-a, mislili smo da je Duh sveti, ili propuh, budući da živimo u trošnoj i skromnoj kućici sukladno božjoj propovijedi. Ni na kraj pameti mi nije bilo da nam je kuća katoličko- domoljubna verzija filma “Noć u muzeju””, naša sugovornica nastavlja ovu šokantnu priču.

“Pa zar mu ništa nije sveto? Meni i mom Boži uništen je najljepši dio godine, pratio je, znači, svaki naš razgovor, osmijeh, plač, svako radosno i žalosno otajstvo krunice”, šokirana je gđa Petrov.

Pokušali smo smiriti neutješnu gospođu Petrov te pozvali Božu za komentar koji nam se ispričao i obećao javiti čim odluči što će s Tepešom.

“Tražit ću od ostala dva kralja da konsenzusom odlučimo što ćemo s Tepešom. S jedne strane, nije mi drago što nas je cijelo vrijeme prisluškivao, no s druge, kao treći kralj u jaslicama barem ima neki smisao i svrhu, za razliku od boravka u HSP-u”, neodlučan kao pravi član MOST-a je Božo Petrov.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: