Voldemort podržava Karamarka, Sauron bliži Kosorici

Čovjek-pingvin čeka kandidaturu Ivana Jarnjaka.

Dosta Karamarko. Pomoći ću ti, samo prestani govoriti

MEĐUZEMLJE/HOGWARTS – Višemjesečne peripetije oko izbora za predsjednika HDZ-a lagano se bliže svom kraju. Svaki od kandidata optužio je preostalih 45 iz samog vrha stranke za nekoliko težih kaznenih djela zaklevši se pritom kako je HDZ časna stranka. Nakon što su na ovaj način po tko zna koji put dokazali kako im je ‘osobni probitak nauštrb ugleda stranke’ sasvim nepoznat pojam, svaki od kandidata ritualno se okupao u Tuđmanovoj intelektualnoj ostavštini te s izbornih pozornica širio taj neodoljivi vonj koji je poput magneta privlačio glasače iz najudaljenih krajeva Lijepe naše.

Budući da su svi kandidati rekli da im je Tuđman super, a Sanader govno, vrlo je teško prognozirati tko će postati novi najomraženiji političar u državi. Shvativši ovo, u taborima Tomislava Karamarka i Jadranke Kosor odlučili su promptno reagirati te pridati ovim izborima međusvjetski karakter.

Izbora u HDZ-u tako nisu ostali pošteđeni ni daleki Mordor, kao ni, nešto bliži, Hogwarts. Iz dobro obaviještenih izvora saznajemo da je lord Voldemort dao nedvojbenu podršku Tomislavu Karamarku koji provodi politiku “prilično sličnu uvjerenjima lorda Voldemorta” izjavio je danas službeni glasnogovornik Smrtonoša, stranke s Voldemortom na čelu koja u zadnje vrijeme značajno opada.

Ipak, ovakva vrsta podrške mogla bi koristiti Karamarku pogotovo kada se uzme u obzir sličnost programa koje nude obojica: “Mi smo odlučni u naumu da prokopamo Zagreb uzduž i poprijeko u potrazi za žrtvama komunističkih zločina te da se zločince procesuira. Lord Voldemort ima sličnih problema. Mi imamo Tita, a on Dumbledorea koji je osobno odgovoran za smrt preko 100.000 goblina. Sramota da se takvi zločinci slave” – govori nam jedan HDZ-ovac blizak Karamarku.

Karamarko je, baš kao i Voldemort, na prilično lošem glasu u javnosti pa bi njihovo povezivanje, pretpostavljaju analitičari, trebalo pomoći imidžu obojice iako je Karamarko ipak u nešto goroj situaciji.

S druge strane, na svom službenom putu u Mordor, Vladimir Šeks je, čini se, uspio izlobirati da predsjednik te planinske države, nepopularni Sauron, svoju podršku da Jadranki Kosor. Sauron, kako saznajemo, ima visoko mišljenje o Ivi Sanaderu koji je i bez vojske orka i nazgula u svega par godina uspio do temelja upropastiti jednu državu. Analitičari pretpostavljaju da će Sauron od Jadranke Kosor, izravne nasljednice Ive Sanadera, tražiti da mu dostavi politički program svog prethodnika kako bi ga iskoristio na sljedećem pohodu na susjedni Gondor.

Osim spomenutih, doznajemo i kako je dr. Milan Kujundžić tražio podršku Darth Vadera, ali ovaj je rekao da nikakva podrška ne dolazi u obzir te da je “uništenje planeta Zvijezdom smrti jedna stvar, a podrška nekom iz HDZ-a nešto potpuno drugo”.

Razveseli nas klikom:

0 comments