Albanski superjunak Šćiponja: ”Krao bih bogatima, ali nemam od koga”

Superman, Batman i Spiderman izrazili su podršku albanskom superjunaku.

Nismo uspjeli smisliti nikakav tekst.

TIRANA – SAD, Kripton i, od danas, Albanija jedina su zasad poznata mjesta u svijetu koja imaju vlastitog nacionalnog superjunaka. Veličanstveni Šćiponja, iako bi se na prvu moglo pomisliti da se radi o zatvorskom nadimku kakvog seksualnog prijestupnika, ipak je pravi pravcati – superjunak.

No, život ovog albanskog heroja nikako nije lagan:

”Nedostaju mi pravi zlikovci. Ovdje u Albaniji 94% stanovništva posjeduje pištolj, ali on nije mjera mojim supermoćima. Nakon deset dana postalo mi je dosadno. Onda sam konačno shvatio! Krećem u borbu protiv siromaštva. Ali, kud će belaj nego na mene. Nisam imao od koga krasti. Mogao sam jedino krasti od siromašnih pa davati još siromašnijima. To bi bilo malo nezgodno” kaže tužni Šćiponja.

Ponudili su nesretnom Šćiponji da riješi albanski problem krvne osvete, ali on je odvratio da je smo ”superjunak, a ne čarobnjak”.

”Ma da bar zaratimo oko ovog prokletog Kosova pa bi imao što da radim. Baš sam nekidan razgovarao sa srpskim superjunakom, Chet Nickom, i on je isto tako nezadovoljan. Birokratko i Koruptivko iz Hrvatske skoro su izgubili supermoći nakon odlaska HDZ-a s političke scene. Balkanska superjunačka scena nikad nije bila slabija. Da nema Ramba Amadeusa komodno bi se mogli raspasti” kaže Šćiponja.

Ovaj albanski superjunak sve je depresivniji. Svakog dana sve je bliže odluci da objesi supermoći o klin. Na kraju priče priznaje kako bi lokalne probleme još nekako preživio, ali s jednom stvari se ipak ne može pomiriti:

”Ne volim o tome govoriti, ali ni na snimanje Avengersa me nisu pozvali. Jebo ima Kapetan Amerika majku da im jebo. Buhuhu muči me nepoštivanje ljudskih prava. Krasni problemi. Neka dođe u Albaniju, tu nema ni ljudi ni prava.”

Razveseli nas klikom:

0 comments