Vlatka Markovića iz fotelje u Rusanovoj odvojili razrjeđivačem i špatulom

Marković je Šukeru u uredu ostavio akvarij sa Srebrićem i bistu Ante Pavelića.

Lovu od Saveza jednako ćemo raspodijeliti svim klubovima

RUSANOVA – Zagrebačka Čistoća jutros je imala pune ruke posla nakon dojave o poslu u Rusanovoj. Iako je to trebala biti rutinska akcija uklanjanja korova, Vlatko Marković pokazao se puno tvrđim orahom pa je djelatnicima Čistoće pristiglo pojačanje u vidu Odreda za tvrdokorni korov, gnjide i beskralježnjake čiji su djelatnici špatulama i razrjeđivačem konačno uklonili Vlatka Markovića iz predsjedničke fotelje u Rusanovoj.

Podsjećamo, Vlatko je na svoj tron zasjeo 10 000 godine prije Krista bježeći pred mamutima. Na mjestu na kojem se skrio fizički je ostao sve do danas, iako je misaono, procjenjuju znanstvenici, negdje u 1941. godini.

Iako se pitanje nasljednika faraona iz Rusanove već godinama vuklo kao Srebrić za Markovićem, izbor je na kraju pao na osječkog gmizavca, uhljeba, doktora ljigavosti, guzičara i beskičmenjaka – Davora Šukera koji se u slobodno vrijeme bavi slikavanjem ispred grobova fašističkih diktatora i ne vraćanjem antičkih novčića nađenih u avionu. “Prava osoba za Markovićevog nasljednika” primijetit će mnogi i neće pogrješiti.

Primopredaja ureda svečano je održana u 19.41 sati. Marković je Šukeru ostavio većinu inventara kojeg je svih ovih godina skupljao. Šuker je posebno bio oduševljen sa sabljom koju je Markoviću osobno poklonio Hektor dok su ratovali pod Trojom, kao i bista Ante Pavelića koja će se izvrsno slagati sa Šukerovom slikom s njegova groba.
Na kraju svečanosti Vlatko je Davora zamolio da posebno pazi na akvarij sa čovječjom ribicom koja je Markoviću prirasla srcu, a odaziva se na ime Zorislav Srebrić.

Uklanjanju Markovića iz fotelje s kojom je srastao prisustvovao je i Igor Štimac, no nije bio sposoban davati izjave budući da su mu usta bila puna sranja koje je pojeo nakon što je pristao biti izbornik reprezentacije u savezu kojeg vodi Markovićev šegrt.

Razveseli nas klikom:

0 comments