HNS pozvao simpatizere na bojkot Indexa, simpatizeri odgovaraju: “Mi ionako ne čitamo”

HNS je danas otvorenim pismom pozvao svoje simpatizere, njih obojicu, da ne nasjedaju na članke portala Index.

“Radi se o takozvanim istinitim člancima. Istina je jedan oblik širenja mržnje i huškanja koji mi u HNS-u ne možemo tolerirati”, govori nam jedan izvor iz HNS-a koji je želio ostati anoniman prosto iz razloga jer je djelatnik Hrvatskog nogometnog saveza.

On apelira na oba HNS-ova simpatizera da je najbolji način za imati svoje mišljenje o nekoj temi dobro staro nečitanje.

“Ništa dobro iz toga ne proizlazi. Štoviše, postoji mogućnost takozvanog kritičko razmišljanja, a to bi nas dovelo dragi Bo… Zdravko zna gdje”, govori nam naš izvor.

U večernjim satima javili su se i Miro iz Gospića te Luka iz Zaprešića, jedina dva poznata živuča čovjeka koji podržavaju HNS. Osim toga, Luka je jedini poznati simpatizer Lokomotive.

“Dužni smo javiti da nikakvi napisi neće promjeniti nas stav o tome koga podržavamo. Mi, naime, ne čitamo. Ne čitamo povijesne knjige pa znamo sve o Drugom svjetskom ratu, ne čitamo političke analize pa glasamo za HDZ. Tako ne čitamo ni članke gdje se kritizira Nogometni savez. Mi, ukratko, ne čitamo ništa i to se neće promijeniti”, stoji u priopćenju kojeg ne potpisuje nitko jer se ovi simpatizeri HNS-a ne znaju ni potpisati.

Razveseli nas klikom:

0 comments