Mladić se prijateljima pohvalio da mu je porastao uspjeh kod žena otkada je kupio Diablo III majicu

“Prvi quest je riješen. A do braka ima još mnogo questova… I to bez save i load mogućnosti” slikovit je bio ovaj mladić koji stvarni život doživlja kao neku dosadniju igru sa zastarjelom grafikom.

Nenad Palinković, okorjeli gamer iz Čakovca, prije neki dan se svom društvu pohvalio da u posljednje vrijeme ima znatno više uspjeha kod pripadnica suprotnog spola, a to pripisuje novoj Diablo III majici koju je prije dva mjeseca kupio preko E-baya.

Hoće li Nenad privlačnu Laru zamijeniti sa simpatičnom susjedom Klarom, ostaje za vidjeti.

Žena s kojom je dosad Nenad imao najprisniji odnos bila je Lara Croft, ali taj odnos se posljednih godina počeo srozavati zbog nedostatka novih naslova koji bi Nenadovu vezu doveli na veći broj piksela.
Upravo sa novom Diablo III majicom, Nenad je uvjeren da će uspješno povezati svoje dvije najveće ljubavi: gaming i žene, pogotovo što je s ovim potonjim dosada imao iskustva kao što prosječni ljubitelj astronomije iz Kukuzovca ima sa Mjesecom- samo preko slika i gledanjem sa pristojne udaljenosti.

“Svi moji dosadašnji pokušaji sa ženama završavali su sa “try again”” slikovit je Nenad. “Godinama sam pokušavao ići originalnim pristupom, ali uvijek je sve završavalo isto” tužan je ovaj momak koji je ponekad znao i dobiti pljusku zbog nesretno sročenih upada kao što je bilo kada je djevojci u disku rekao da bi je rješio kao level easy na Call of dutyu. “Neznam što sam krivo rekao. Valjda je cura ljubiteljica Battlefielda” govorio je tada Nenad svom društvu koje dijeli njegovu strast prema igrama.

Nije pomagao ni Facebook. Profilna slika na koju je stavio svoju glavu i tijelo njegovog nabildanog vilenjaka iz Skyrima prošla je potpuno nezapaženo, a nedavno je shvatio da Mariju Plenković, privlačnu maturanticu čakovačke gimnazije, zapravo ne zanimaju njegovi uspjesi na Legaue of legends, već isključivo njegovo znanje u fotoshop skrivanju njenih strija na bokovima.

Ipak, nedavno je za vrijeme izlaska s prijateljima Nenad prvi put obukao novu Diablo III majicu. To je sve promijenilo.
“Jao, baš je fora majica. Ta glava i to, baš je fora. Gdje si je kupio” iznenadila je i samog Nenada upadica Klare Frntić, simpatične Nenadove susjede koja mu ranije nije pridavala veliku pažnju. Ipak, nakon što je Nenad rekao kako na e-bayu ima super stvari razvila se priča koja bi, kako Nenad vjeruje, mogla završiti i brakom.

“Neznam, vidjet ćemo, sve je još otvoreno” govori Nenad koji priznaje da je mogao i bez dobrohotne usporedbe Klarinog klempavog brata sa Ferengijem, koju ova, na svu sreću, nije shvatila.

Razveseli nas klikom:

0 comments