Uoči Noći vještica Hrvat oduševio maskiravši se u financijski stabilnu osobu

Simpatični purger koji je, unatoč činjenici što živi u Hrvatskoj, odlučio dan proživjeti kao da ima novca zasigurno će vam probuditi optimizam i još jednom dokazati kako mašta nema granice.

HRVATSKA – Da su Hrvati narod koji pjeva i kad im je najteže, poznato je već odavno, iako to vjerojatno svaki narod govori za sebe. Ipak, današnji slučaj iz Zagreba zasigurno će izmamiti osmijeh na lice i onima najmrzovoljnijima. Naime, četrdesetdvogodišnji Luka Puškarević mnoge je nasmijao do suza odlučivši na jedan dan živjeti kao čovjek usprkos činjenici što je rođen i odrastao u Hrvatskoj.

Lukinoj obitelji za uspomenu će ostati ova slika iz restorana. “Ako sve bude po planu, stambeni kredit otplatit ćemo do 2056. godine, pa nas eto opet” poručio je Luka konobarima na odlasku.

“Haha, baš sam se nasmijala. Došao je u trgovinu kao svako jutro, i rekao da mu umjesto K-plus goude narežem pravi pravcati sir. Ha-ha, rekla sam mu da ne smije šokirati želudac nečim što ne sadrži tragove teških metala pa je onda ipak uzeo i dvije naše vrećice koje navodno recikliramo. Baš sam se lijepo nasmijala, odlično mu stoji ta maska dobro situiranog zapadnjaka” govori Dragana Marić, prodavačica u prizemlju Lukine zgrade, koja, priznaje, i sama često mašta da živi kao čovjek.

Bio je to samo početak ludog Lukinog dana. “Iako sam se oštro protivila toj suludoj ideji, on nije želio ni čuti. Za ručak je mene i djecu vodio u restoran. Od svadbe nismo tako jeli” govori supruga Danijela koja je prihvatila igru te je upalila veš mašinu po skupoj struji.

“Ma odlično se zakamuflirao. Na benzinskoj je ostavio pištolj da sam toči rezervoar do vrha. Kao kakav tajkun ili političar, joj kako smo se smijali. Rekla sam mu: ”Hej, Luka, znaš da to plaćamo iz svog džepa, a ne novcem poreznih obveznika” on se smije i odgovara: ”Ma nema veze, radio sam prekovremeno ovaj tjedan pa ću dobiti veću plaću” hahahaha, svi su popadali od smijeha. Čak je i naš sin Matija pitao može li se baviti izvannastavnim aktivnostima koje se plaćaju, hahahaha” prepričava Danijela.

Sam protagonist ove priče priznaje nam da je ovu ideju planirao mjesecima. ”Pripreme su bile uistinu opsežne, čak sam preko e-baya nabavio izvadak iz banke na kojem piše da sam u plusu. Rekao sam sinu da može studirati gdje god želi, hahahahaha” priča ovaj simpatični Zagrepčanin koji je nakon razgovora požurio sa suprugom u kino praveći se da mu je svejedno što će za četiri karte iskeširati dvjestotinjak kuna.

Razveseli nas klikom:

0 comments